“L’infant ha de saber que ell és un miracle, que des del principi del món no hi ha hagut ni fins al final del món no hi haurà, un altre infant com ell”      Pau Casals

La nostra escola té el nom d’un músic universal conegut arreu del món i lluitador incansable per la pau i l’educació. Aquí us anirem deixant alguns dels seus pensaments i contribucions al món.  Ben orgullosos de tenir-lo tan present !                                 

 

Timbre musical: La setmana del 7 a l’11 de juny escoltarem…

Hola a tothom,
La setmana del 7 a l’11 de juny escoltarem la cançó “Chiquilla” del grup Seguridad Social…
Seguridad Social és un grup de música valencià de rock. Va nàixer el 1982 entre Benetússer i Alfafar (a l’Horta Sud), municipis d’on procedeixen els seus integrants que continuen estant liderats pel seu cantant José Manuel Casaña, únic supervivent… Llegeix més»

Estrenem nova zona de gespa al Pauca !

Hola de nou a tothom,
Era un projecte desitjat i necessari i ara ja és una realitat… Aquest dilluns vam estrenar una nova zona de gespa artificial al Pauca, és la zona de davant del gimnàs que pel tipus de terra no es podia fer servir… Llegeix més»

Els espais d’aprenentatge a Educació Infantil …

Hola de nou,
A l’etapa d’Educació Infantil fan diferents activitats. Una de les que més agrada als infants són els “Espais d’aprenentatge”.
En aquesta activitat hi ha deu espais diferents a l’aula:

  • Artístic: creacions amb diferents materials i tècniques.
  • Construccions: puzles, encaixos i construccions de diferents tipus.
  • Joc simbòlic: metges, cotxes, animals, tren… Llegeix més»