LES EMOCIONS A EDUCACIÓ INFANTIL: LA SORPRESA

L’emoció protagonista del mes de novembre ha estat LA SORPRESA. Seguint la dinàmica de treball de l’anterior sessió vam penjar al racó de les emocions la imatge que representava la sorpresa. A l’assamblea de grup va ser molt dificil identificar aquesta emoció dins la imatge però finalment algú la va encertar. Vam parlar de què era la sorpresa, de quan hem sentit sorpresa, quines coses ens sorprenen (els regals, les festes, els dibuixos animats, les bones noticies…).

Aprofitant els dies de halloween vam explicar el conte de la carabassa que apareixia d’un full taronja a mesura que explicavem la història. Aquest conte el vam portar a casa i segur que més d’una família també es va sorprendre.

 

Un dels contes que va agradar més va ser el de MONSTRUOSA SORPRESA d’Edouard Manceau (Ed.Bruño), on poc a poc un terrible monstre s’anava transformant en un bonic paisatge. Nosaltres també vam fer les nostres pròpies versions del monstre del conte…shshshs…..escolteu el que diuen…..us sorprendrà!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>