Certamen de lectura en veu alta: final de cicle superior.

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA AL MOLÍ DE CICLE SUPERIOR

Avui dijous 14 d’abril tots els alumnes de cicle Superior hem assistit a la final per triar el representant de l’escola a quarts de final del XII Certamen de Lectura en Veu Alta que tindrà lloc el proper dijous 28 d’abril a Tarragona.

Tots els que hem assistit de públic hem coincidit que ens sentíem impacients per saber qui guanyaria, ja que portem molts mesos practicant i escoltant-nos els uns als altres.

Els 8 finalistes de cicle Superior,  Ezequiel Fernández, Biel Jolis , Matina Monté, Ainhoa Moya, Óscar Rebanales , Ona Duran, Andrea Gil i Martí Guasch, ho han fet molt i molt bé, i tot i sentir una especial predilecció pels nostres companys de classe, creiem que la decisió final ha estat molt encertada encertada.

El premi ha estat per la nostra companya de 6è Martina Monté, que serà la que ens representarà a l’esmentat certamen. Et desitgem molta sort!

                                                                                            TOTS ELS ALUMNES DE CICLE SUPERIOR

 

http://www.lecturaenveualta.cat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>