Treballem el barri amb tauletes

tauleta.jpg

Els nois i noies de 6è estem estudiant el barri.

En grups ens hem repartit els llocs més emblematics del barri o aquells que més ens han interessat i els hem investigat. Després, cada classe ha fet un itinerari a Google maps on hem situat els punts.

El dia 21 de febrer els nens de 6èB vam anar a fer una volta per la nostra meitat del barri del Poble Sec, pel nostre itinerari. Vam anar al Paral·lel, les Tres Xemeneies, el refugi 307, el parc de la Primavera, el camp de la Satalia i la  parròquia de Santa Madrona.
Cada grup de treball ha estudiat un lloc i ho ha explicat als altres.

Els nostres companys de 6è A han investigat la plaça del Setge de 1714, la biblioteca Francesc Boix, la plaça del Sortidor, el Mercat de les Flors, el Palau de la Premsa i la caserna dels bombers.

El recorregut el vam fer amb unes tablets que ens van deixar el  centre de recursos. Amb aquestes tablets vam fer fotografies i vídeos de cadascuna de les explicacions que ara pujarem a l’Eduloc, una aplicació de geolocalització; quan ho tinguem acabat us ho explicarem i us posarem l’enllaç per a que ho pogueu veure. Mentre espereu, podeu veure com hem treballat amb les fotografies que hi ha a l’apartat "fotos" de la intranet.

Va ser una experiència molt bonica que ens va ensenyar moltes coses del lloc on vivim!¡

David i Paula 6è B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>