Iniciem el nou any estrenant pati!

En el 85è aniversari de la inauguració de l’escola, hem vist com Districte i Consorci posaven l’esforç en ampliar l’escola i adequar-la a les necessitats actuals. Durant el curs i l’estiu passat es va ampliar el pati i es va construir un edifici nou on hi ha Educació Infantil, un espai polivalent destinat a gimnàs, dansa i teatre, els vestidors i lavabos i un pati on hi ha l’hort escolar.

Iniciem l’any 2016 amb una molt bona notícia: ja tenim els patis de l’escola a punt per gaudir-los! I l’auditori amb les instal·lacions a punt per celebarr-hi els actes escolars!

Avui, els nens i nenes han vist amb sorpresa i alegria les millores que tenim als patis: dos camps de minibàsquet, un camp de futbo- sala, una taula de ping-pong, dos jocs de pati, un gran sorral, 4 taules amb bancs, jocs populars pintats al pati i també un pentagrama i circuits per anar amb els tricicles, un hort, una pissarra, plantes enfiladisses, alguns arbres, flors, papereres, fonts…..  i desprès de la primera sorpresa, s’hi han posat a jugar amb molta alegria.

Amb aquestes millores acabem la primera fase de les obres. Tant sols ens resta remodelar l’edifici històric.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>