El curs de català d’adults visita la ciutat

SORTIDA PER LA CIUTAT VELLA DE BARCELONA
(13 de novembre de 2015)

ANA PEREIRA: La meva classe de català ha fet una sortida el divendres 13 de novembre per la ciutat vella de Barcelona. La Montse, la nostra mestra, ens ha explicat una mica la història i cultura de Barcelona.
Hem començat per la plaça de Catalunya i hem baixat per la Rambla on hem vist la font de Canaletes, el teatre Poliorama, on hi ha el rellotge amb l’hora oficial, el palau de la Virreina i el teatre del Liceu.
Deixant la Rambla hem pujat pel carrer Ferran. Primer hem anat a la plaça Reial on hem vist la font de Les tres Gràcies i els fanals de Gaudí, d’aquí cap a la plaça de Sant Jaume amb el palau de la Generalitat i l’Ajuntament.
En tot moment la Montse ens ha anat explicant detalls de la història de cadascun dels monuments. Després hem passat per la plaça del Rei, el Museu d’Història de la Ciutat i l’Arxiu de la Corona d’Aragó.
També hem vist les columnes romanes que hi ha al costat. Imponents! Veure així una construcció de fa tant de temps! Hem fet una passejadeta pels carrers de la ciutat romana i per la catedral, i al costat hem vist la muralla romana.
A mi el que més m’ha agradat és la passejadeta pels carrers de la ciutat vella i les columnes. M’han fet sentir com a casa perquè la ciutat on he crescut jo també és una antiga ciutat romana plena de palaus i història, amb la muralla i les seves cinc portes.

SELMA APARECIDA: A mi el que més em va agradar van ser les columnes romanes, la font i les muralles.

SAMIRA NASAR: A mi el que més em va agradar van ser les muralles romanes.

INMA MOLINA: A mi el que més m’ha agradat és la Plaça del Rei perquè és la més maca de Barcelona. També sortir a passejar amb les meves companyes i la senyoreta Montse.

MARCELA ANGARITA: A mi el que em va agradar més va ser el castell del Rei.

IMG_3451

IMG_3455

IMG_3456

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>