‘Disciplina positiva’, amb la psicòloga Meritxell Almirall

Després de la bona experiència de la xerrada que vam organitzar a l’abril sobre com gestionar emocions intenses, l’AMPA ha programat una nova sessió gratuïta el dijous 3 de juny a les 19:15h. La psicòloga Meritxell Almirall ens parlarà de disciplina positiva. 

Compartirem plegats quines maneres hi ha d’abordar els conflictes amb els nostres fills i filles des del vessant de la disciplina positiva: un enfocament des del respecte mutu i l’empatia. Durant la xerrada també parlarem de l’establiment de límits, les diferències entre càstig, amenaces i conseqüències i sobre quines estratègies més respectuoses i efectives podem utilitzar.

Sobre Meritxell Almirall

Meritxell Almirall forma part de l’equip de Som pares, un centre psicologia infantil i maternitat de Vilanova i la Geltrú construït per ajudar petits i grans a entendre’s millor mútuament. És especialista en psicologia infantil i familiar i fa més de 10 anys que treballa en el camp de la criança respectuosa.

Funcionament de la sessió

La xerrada es farà on-line a través de la plataforma Zoom. Les famílies associades a l’AMPA que estigueu interessades a connectar-vos a la sessió, ens heu de fer arribar un correu a ampa@escolamasiperera.cat tot indicant el nom dels vostres fills/filles i l’adreça de correu electrònic on us hem de fer arribar l’enllaç de la xerrada abans del dimarts 1 de juny.

D’aquesta manera, rebreu abans del dijous 3 de juny un codi i un enllaç al vostre correu electrònic. La sessió començarà amb uns 30 minuts d’explicació de la psicòloga i continuarà amb un torn obert de debat i preguntes.

La xerrada quedarà gravada i després us podem fer arribar l’enllaç als vostres correus electrònics.

Si teniu qualsevol dubte o preveieu alguna dificultat per accedir a la sessió, contacteu amb nosaltres al correu electrònic ampa@escolamasiperera.cat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>