Canvi d’ubicació de la parada de llibres a la festa de Sant Jordi

Parada de llibres

La parada de llibres  de Sant Jordi que fan els nens i nenes de 6è és la principal novetat de Sant Jordi perquè no es farà al porxo com sempre, sinó que es farà al lateral del gimnàs              perquè el porxo està tancat i ara és el gimnàs d’educació física. Això farà que l’espai sigui més petit i sembla que és un problema per tots els pares, mares, tiets, tietes, avis, àvies…

Un dels aspectes que més preocupen és on es posarà el públic perquè els ballarins i ballarines tinguin un espai correcte i suficient, ja que  sempre la parada dels llibres ha estat al porxo i ara no tenim l’espai suficient per vendre’ls com sempre.

Quant d’espai necessitarem per que tot surti bé? No passa res, perquè aprofitarem els espais petits que van fer en la construcció, van dir els mestres. Aquesta solució va facilitar que totes les famílies poguessin gaudir dels llibres amb alegria i felicitat.

També els mestres van haver de canviar d’opinió per la xocolatada d’aquest any i la van haver de canviar de lloc per problemes amb el sol i la calor, però tot es va arreglar.

Feliç Sant Jordi i gaudiu de la felicitat i dels llibres!

Redactor: Joan de Déu Claros Choque (5è)
Correctors/es:  Genís Mañé (5è) i Teo García  (5è)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>