Aventura al teatre

Els actors a “La comèdia de l’olla”

El dimarts dia 17 d’abril,  els alumnes de 5è i 6è vam anar al teatre a veure una peça teatral titulada “La Comèdia de l’olla” .

Per arribar al teatre agafem el metro (Línia blava) a Sant Ildefons (Cornellà) i baixem a la parada de Diagonal. Allà caminem fins al Teatre Regina on vam veure aquesta obra.

Aquest teatre es va fundar l’any 1988, és a dir que és força nou. És un teatre prou petit, perquè nomes hi caben 350 espectadors. Està situat al barri de Gràcia, està molt ven comunicat tant amb el metro com amb l’autobús, això vol dir que és fàcil arribar-hi.

Des dels seus inicis va combinar la programació de nits per adults amb la programació de tarda per a públic familiar. Algunes de les obres representades són: “El cas de la torxa olímpica”, “Història d’un soldat”, “El cercle de Guix”, “Aladdí”, “El gat amb botes”, “Oliver Twist”…

La comèdia de l’olla, és una comèdia clàssica que parla d’un vell pobre i desgraciat garrepa, que un dia el déu de la bona sort li va fer arribar un tresor en forma d’olla plena de  monedes d’or que va trobar enterrada al terra de camí cap a casa seva. Això va fer que només pensés en l’olla i a desconfiar de la gent, perquè tenia por de perdre-la. Euclió, que és com es deia el vell garrepa, va tenir una filla i quan va anar creixent la va voler casar amb el veí, un vell més o menys com ell i molt ric. La seva filla, una nit, va conèixer a un home emmascarat, va ballar amb ell i a l’instant es va enamorar.  Ella no sap que aquest noi emmascarat és el nebot del vell ric. És per això que no s’hi vol casar, perquè ella està enamorada d’un jove desconegut. Després d’uns quants malentesos i aclariments, la noia descobreix qui és l’emmascarat… i finalment acabaran casant-se. El vell garrepa s’adona que els diners no fan la felicitat.

Personalment recomano molt anar a veure aquesta obra de teatre que ens apropa a un clàssic de l’època romana.  

Redactora: Laia Lladó Casanovas (6è)
Correctors/es:  Nina Bachrach Barba (6è) i Yeray Rivas Cano (6è)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>