8M DIA INTERNACIONAL DE LA DONA AL CICLE SUPERIOR

A la nostra escola treballem per la igualtat de gènere i la coeducació en el dia a dia. Pensem que és molt important la nostra tasca com a educadors/ores per a la conscienciació òptima de que totes i tots som iguals i que disposem de les mateixes oportunitats … 

L’alumnat de cinquè hem vist videos sobre el dia internacional de la dona. Hem après què es commemora aquest dia, quin és l’origen, dones importants al llarg de la història.

L ’alumnat de sisè estem fent un treball de recerca sobre compositores de la música clàssica: Teresa Carreño, Amy Beach, Francesca Caccini, Barbara Strozzi, Lili Boulanger… entre d’altres, des d’un tractament globalitzat i interdisciplinari (àrea de música, coneixement del medi social natural, social i cultural i l’àmbit lingüístic, l’àmbit artístic). 

Entre totes i tots hem extret les nostres pròpies reflexions i conclusions, i ens hem adonat que ens cal continuar recorrent camí per a anar avançant cap a una societat basada en el respecte, la perspectiva de gènere i la igualtat; i alhora confiem plenament que arribarà el dia que ja no caldrà cap jornada especial per recordar-ho.

Podeu veure més fotografies clicant aquí.