DEURES D’ESTIU 6è 2019-20

Des de fa alguns cursos, les Escoles de Primària i els Instituts de Martorell hem acordat fer tots la mateixa feina d’estiu. Aquestes feines s’hauran d’entregar als Centres de Secundària en començar les classes al setembre.
Clicant als següents enllaços podràs descarregar els deures d’estiu de… Llegeix més»

CONSELL D’INFANTS. Tot anirà bé!!!

La pandèmia que estem vivint a causa de la Covid-19 ens ha obligat a adaptar-nos a una nova situació, amb moltes incerteses. Aquesta realitat complexa afecta també els més petits i és important poder-ne parlar, saber com ho estan vivint i que ho puguin expressar… Llegeix més»

PREINSCRIPCIONS 20-21

REVISTA ESCOLAR 2019-20

Com cada curs per aquestes dates, ja tenim aquí la revista “GROC I BLAU” 2019-20. Aquest curs ha estat força especial per això en aquesta ocasió us la presentem en format digital i no en paper com estàvem acostumats.
Us la compartim amb molta il·lusió. Esperem… Llegeix més»

LECTORS SENSE EDAT

Durant aquest curs, els alumnes de 3r han gaudit d’una iniciativa molt maca de la “Gent gran activa de Martorell”.
Durant el temps que vam estar a l’escola, l’Eulàlia Plans acompanyava en l’aprenentatge a la lectura a totes les nenes i nens de 3r.
Dins de la… Llegeix més»

BEQUES MENJADOR 2020-21

Us informem que s’han aprovat les bases per a la convocatòria dels ajuts de menjador escolar per al curs 2020-2021.
Les mesures de confinament i les mesures sanitàries deriven en que la tramitació dels ajuts per proper curs serà principalment telemàtica, i les famílies des d’un… Llegeix més»

COMPARTINT ABRAÇADES…

Els nens i nenes de 1r i 2n saben valorar el poder que té una abraçada: ens enforteixen, ens relaxen, ens omplen de confiança i autoestima, ens fan feliços… De vegades una abraçada diu tantes coses que no cal fer servir paraules.
A través de les… Llegeix més»

QUÈ PODEM LLEGIR AVUI?

Estem segurs que durant aquests dies heu aprofitat per llegir  els vostres llibres preferits.
Des de la comissió de la Biblioteca us volem fer recomanacions d’alguns llibres perquè no perdeu el gust per la lectura. Aquí teniu diferents propostes per a cada cicle, esperem que… Llegeix més»

P3 CONFINAT… PERÒ APRENENT!

Tot i estar confinats, els més menuts de l’escola no han deixat de treballar, a partir de les propostes de les seves mestres i amb l’inestimable ajut de les seves famílies.
Passeu i mireu…

Llegeix més»

El juanramusical Music Newspaper

Nou setmanari del blog “eljuanramusical”. A través d’aquest article interactiu us donarem a conèixer els esdeveniments musicals més actuals del centre.

“L’AULA A CASA” – CINEMA A CASA

ECOEMBES conjuntament amb la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, porten l’activitat creada pel Festival Internacional de Cinema del Medi ambient de Barcelona (SUNCINE), CADA AULA UN CINEMA a totes les escoles de Catalunya. Aquest és… Llegeix més»

CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

Com ja sabeu, l’edició d’enguany del “Certamen de lectura en veu alta” va ser cancel·lada degut a la situació sanitària actual.
Tot i això, des de l’organització ens van oferir la possibilitat que els nostres participants poguessin gravar-se llegint… i així ho han fet!
Podeu veure’ls en… Llegeix més»

AL JUAN RAMÓN DIBUIXA I ESCRIU TOTHOM

Des de fa uns anys, unes setmanes abans de Sant Jordi, l’escola i la comissió de biblioteca organitzen un concurs de dibuix a educació infantil i un concurs d’escriptura a l’etapa d’educació primària. Té la característica que tot l’alumnat dibuixa i escriu, més o menys,… Llegeix més»

ACCIÓ EDUCATIVA I AVALUACIÓ AL TERCER TRIMESTRE

Benvolgudes famílies,
Volem compartir amb vosaltres les línies per al desenvolupament educatiu i l’avaluació d’aquest tercer trimestre no presencial als centres.
Durant aquest període, des de l’escola, proposem activitats contextualitzades, amb la intenció de promoure l’interès de l’alumnat i que contribueixin en l’adquisició de les competències bàsiques… Llegeix més»