Aquí podeu veure els menús basal de cada trimestre i les derivacions que se’n fan.
Menú basal del primer trimestre
Aquest trimestre segueixen els dies especials que van començar el curs passat:
- Iaia’s day: plats típics de la nostra terra que cuinaven els nostres avis i àvies.
- Blau o fresh: introducció de varietats de peix fresc i/o blau.
- No sugar day: jornada amb iogurt sense sucre afegit per acostumar el paladar de forma progressiva.
- Meatless Day: promoció del consum de proteïna vegetal per salut i sostenibilitat.
- Fets al col·le: receptes d’elaboració pròpia, seguint el pas a pas de forma casolana.
- Triem la fruita: diferents varietats a escollir, sempre de forma assistida per part de l’equip de monitors que s’encarreguen de seguir les normes de seguretat.
- Integral si t’atreveixes: foment d’aliments com l’arròs, la pasta o el pa, amb propietats beneficioses pels infants.
- Tria l’amanida…