Menú

Aquí podeu veure els menús de cada trimestre.

Menú del primer trimestre

Propostes de berenars i sopars

 

Aquest trimestre segueixen els dies especials que van començar el curs passat:

  • Iaia’s day:  plats típics de la nostra terra que cuinaven els nostres avis i àvies
  • Blau o fresh: introducció de varietats de peix fresc i/o blau
  • No sugar day: jornada amb iogurt sense sucre afegit per acostumar el paladar de forma progressiva
  • Meatless Day: promoció del consum de proteïna vegetal per salut i sostenibilitat
  • Fets al col·le: receptes d’elaboració pròpia, seguint el pas a pas de forma casolana
  • Triem la fruita: diferents varietats a escollir, sempre de forma assistida per part de l’equip de monitors que s’encarreguen de seguir les normes de seguretat
  • Integral si t’atreveixes: foment d’aliments com l’arròs, la pasta o el pa, amb propietats beneficioses pels infants
  • Tastets: introducció progressiva al menú de nous aliments o receptes per tal d’aconseguir l’acceptació per part dels infants poc a poc.
  • Xipi-xipi: introducció d’olis amb herbes aromàtiques que ajuden a menjar millor la verdura

I s’han afegit d’altres com “de comarques” amb aliments i plats arrelats a la nostra terra.