La classe de llops i cabretes manipulen patates!

Les cabretes i els llops vam realitzar un taller de cuina i ens vam convertir en cuiners/es per un dia!
Abans de tot, vam voler veure les diferències entre una patata crua i una patata bullida distingint entre les diferents propietats de cadascuna: dura/tova, comestible/no comestible, així com quin era el procés a seguir per bullir una patata.
Després vam parlar sobre el tubercle, la patata. Van sortir coses com a qui li agradava la patata, si mengen patates a casa o no, les diferents formes que es mengen la patata: bullides, fregides, en puré o al forn, i amb quins altres aliments acompanyen les patates.
Tots junts vam escriure la llista d’ingredients i estris de cuina necessaris per a fer un bon puré: plats, forquilles, sal i oli i gràcies als cuiners de l’escola ho vam tenir tot a punt!
I sabeu què? Vam preparar en equip un bon dinar, tastant les preparacions dels companys i companyes i compartint un moment molt saborós.
Famílies, us deixem el següent vídeo perquè gaudiu tant com nosaltres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>