Obertura termini sol·licituds ajuts de menjador, curs 2021-2022


Des del  31 de maig de 2021 s’ha obert el termini per a sol·licitar els ajuts individuals de menjador (AIM), del curs 2021-2022 que finalitzarà el dia 30 de juny de 2021.

La principal novetat en la convocatòria d’enguany és que les sol·licituds s’hauran de presentar telemàticament a través del formulari que hi haurà a la pàgina web del Consell Comarcal, (www.montsia.cat) per a la qual cosa només caldrà disposar d’idCAT mòbil. En cas de no tenir L’idCAT mòbil, es podrà tramitar des del mateix formulari de sol·licitud.

El formulari consta de dos documents que s’omplen consecutivament (la sol·licitud, pròpiament dita, i la declaració responsable, a través de les quals s’autoritza al Consell Comarcal a la consulta i obtenció de la major part de dades).

En breu, a la pàgina web ,(www.montsia.cat), hi trobareu tota la informació necessària i una infografia sobre els passos a seguir per emplenar la sol·licitud.

https://www.seu-e.cat/ca/web/ccmontsia/govern-obert-i-transparencia/contractes-convenis-i-subvencions/convenis-i-subvencions/convocatories-de-subvencions-i-ajuts

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>