Animació lectora a la biblioteca

El tema de les històries de la passada setmana van ser els colors. Malgrat haver estat una setmana grisa i plujosa, vam gaudir d’històries ben acolorides. “Groc i rodó” el vam explicar a P5 i “El dia que les ceres de colors van tornar a casa” a 1er i 2on .

Muriel Villanueva; Ferran Horta

Flamboyant, 2018

El nom del protagonista d’aquest àlbum es manté en l’anonimat, i així ha de ser perquè «allò» que li passa a ell els passa a milers d’infants d’aquí i d’arreu. «Allò» és una taca groga i rodona que li apareix cada matí, en llevar-se, damunt del llençol. Per això no li ve gens de gust anar de colònies: qualsevol se’n va a dormir en un llit estrany, envoltat de nens i nenes que poden fer mofa i befa de la teva taca!

 

Drew Daywalt; Oliver Jeffers

Andana, 2015

Aquesta historia és la segona part del conte escrit i il·lustrat pels mateixos autors “El dia que les ceres de colors van dir prou”

Un dia en Duncan i les seves ceres de colors estaven pintant feliçment quan van arribar un munt de postals estranyes… La cera granat que fa dos anys es va perdre pel sofà; la cera de color pèsol que ha decidit canviar-se el nom i anar a veure món; la cera de color vermell neó que es va quedar oblidada a l’hotel de les darreres vacances… i moltes altres noves ceres de colors que ens contaran les seves divertides aventures per tot arreu.

Tots dos contes acompanyats de l’àudio “Pythagoras’s Trousers” de Penguin Cafe Orchestra:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>