Dilluns 3 de juliol: Al bosc hi ha problemes!

Salutacions Famílies!

Avui és dilluns i comencem la tercera setmana de Casal!!!

De bon matí, hem donat la benvinguda a tots els nens i nenes que han començat avui al Casal i la millor manera per fer-ho ha estat a través d’uns quants jocs i danses, com podeu veure en les següents fotos:

Un cop hem acabat hem anat a buscar l’esmorzar i quan ja estavem menjant les darreres engrunes, ha començat a sonar la cançó del Casal…Teníem visita!!! Tots els nens i nenes ens hem posat al nostre lloc i hem començat a esperar i esperar…En veure que no venia ningú, hem decidit cridar a la Caputxeta, a veure si ens venia a veure, però res, no hi havia manera! Després hem pensat que potser si cridàvem a la Gaia, ella s’animaria i vindria… i així ha estat! La Gaia ha entrat corrent al pati i saludant-nos com si fos una cantant famosa!

Ella ens ha explicat que s’ha passat tot el cap de setmana amb la Caputxeta, l’àvia i el Llop, fent un petit curs de resposteria. També ens ha dit que la Caputxeta ha demanat perdó a tots els animals del bosc per les seves malifetes i que s’està esforçant molt per ser més bona persona! I tot gràcies a nosaltres!!!

Però alguna cosa li rondava pel cap a la Gaia…es veu que en el bosc cada cop hi ha menys animals, alguna cosa està passant!!! I no només els animals estan marxant, sinó que també els arbres estan desapareixent, i enlloc del cant dels ocells, se senten unes màquines… per aquest motiu, ens ha demanat a tots que l’ajudem a esbrinar què passa al bosc!

Pel matí, els Llops, els Pirates, les Papallones i els Caçadors del Casal, han aprofitat que feia molt bon temps per fer-se un bany a la piscina i fer uns quants jocs d’aigua. Per la seva banda, els nostres Belles i Bèsties, han fet una petita gimcana al gimnàs amb diferents proves que han anat superant sense gaires problemes.

Per la tarda, els més grans del Casal, han aprofitat per fer un bany a la piscina i diferents jocs d’aigua i els més petits han estat al gimnàs fent un circuit i altres proves.

Ens veiem demà amb més activitats!