José Ignacio Valenzuela a l’escola Cossetània

Dimecres, 18 d’abril, els alumnes de 5è i 6è van rebre, a la biblioteca de l’escola, l’escriptor José Ignacio Valenzuela “Chascas”.

Chascas, autor d’èxit a Chile i a Amèrica, era fins fa poc un desconegut al nostre país. El seu llibre La iaia no hi toca (Mi abuela, la loca) és el primer que s’ha traduït i publicat per l’editorial BiraBiro a casa nostra.

Durant el segon trimestre del curs, els alumnes de cicle superior de l’escola han llegit, comentat i gaudit aquest llibre i, avui, han tingut l’oportunitat de conèixer l’autor i conversar amb ell.

Va ser una trobada interessant i molt emotiva en la que, autor i lectors i lectores, van compartir preguntes, respostes, vivències, pensaments…

Volem agrair a Chascas el temps que ens ha dedicat i totes les seves paraules, les d’avui i les que ens han corprès des de la història del seu llibre.

I volem agrair a l’editorial BiraBiro que ho hagi fet possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>