Estrena del Petit Príncep més social i més solidari

La classe de cinquè de l’escola, el passat 8 de juny, vam estrenar l’obra de teatre del Petit Príncep al teatre Círcol Catòlic. Paral·lelament aquest curs hem fet el projecte dels refugiats, ja que som la classe dels viatges.
És per aquest motiu que la nostra obra tenia una escena inventada per nosaltres en la qual el Petit Príncep visitava el món dels refugiats. En aquesta escena, el protagonista vivia en primera persona el drama que suposa haver de marxar de casa a causa de la guerra i el trasbals que significa el viatge cap a Europa.
Al llarg dels dos projectes hem pogut conscienciar-nos del que vol dir ser una persona refugiada i de les entitats i ONG’s que els ajuden en aquest trajecte tan perillós, és per això que la meitat dels beneficis que vam fer aniran destinats a PROACTIVA OPEN ARMS, que és una ONG que ajuda als refugiats a no morir al Mediterrani.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>