Cançó que sona: Beatiful life

Aquesta setmana sona aquesta cançó que ens proposa la Marta March i que ens descriu així.

Beautiful life (Ace of Base)

Una cançó alegre i vitalista quel grup suec Ace of Base va publicar el 1995 però que ha format part de la banda sonora d’alguns anuncis, pel·lícules i, recentment de la sèrie de Netflix Everithing Sucks, a través de la qual l’hem redescobert a casa i l’hem incorporat com a una de les cançons familiars preferides de “desmelene”.

És una cançó que s’enganxa desseguida i que darrera una tornada aparentment simple amaga un missatge vitalista, d’afany de superació de les adversitats  i d’amistat envers algú que potser es troba una mica perdut en algun moment de la seva vida.

Perquè malgrat passem per etapes difícils com la que estem vivint, hi ha molts motius i molta gent que ens pot empènyer a dir que… És una vida bonica, oh, oh, oh!

CAMPANYA DE RECOLLIDA DE PRODUCTES PER A L’ECONOMAT

Durant aquesta setmana, l’Escola Cossetània participarà a la CAMPANYA DE NADAL de recollida de productes per a l’Economat de la nostra ciutat. Com bé sabeu, aquest establiment, gestionat per Caritas i Serveis Socials, ajuda cada any a unes 2000 persones en situació de vulnerabilitat a cobrir les necessitats bàsiques.

Per tant, durant aquest dimecres, dijous i divendres, DIES 16, 17 I 18 de DESEMBRE, les famílies que vulgueu podreu col·laborar en aquesta campanya portant productes a l’Escola.

Enguany, des de l’Economat prioritzen la RECOLLIDA DE PRODUCTES D’HIGIENE PERSONAL: raspalls i pasta de dents, sabó pel cos, xampú, bolquers, compreses i tampons. Evidentment, serà benvingut qualsevol altre producte, en concret aquels que són propis de la FESTA DE NADAl: turrons, xocolata, neules…

Els productes seran recollits a cada classe i més tard s’ajuntaran per transportar-los fins a l’Economat.

Gràcies per la vostra participació i col·laboració.

Som Biblioteca de Referència

fa uns dies, des del Programa de Biblioteca Escolar del Departament d’Ensenyament van referenciar la Biblioteca de l’ Escola Cossetània com a exemple de bona pràctica i van reconèixer la feina que s’hi fa per seguir impulsant la lectura i la cultura malgrat les dificultats d’aquest curs, posant en relleu el paper clau de l’ AFA per a què tot això sigui possible.
https://projectes.xtec.cat/bescat/general/10-consells-per-reforcar-la-biblioteca-escolar-en-temps-de-covid/