Cançó setmana Zebrass

Aquesta setmana us portem una cançó molt especial: Segona vida del grup vilanoví Zebrass, amb la participació de dos pares de l’Escola.

Aquesta cançó ens parla de les segones oportunitats que ens ofereix la vida i la Terra. Sempre som a temps de millorar com a persones.

CANÇÓ DE LA SETMANA

Per aquesta setmana us proposem la cançó Aloha del Carlos Sadness i Bomba Stereo, una cançó moderna però amb un missatge molt nítid de suport i cura per a totes aquelles persones que se senten soles o que ho puguin passar malament. Perquè tothom, en algun moment de la vida, necessitem saber que hi ha persones al nostre voltant disposades a ajudar-nos. Esperem que us agradi.

La cançó que sona

Aquest any, aprofitarem la pàgina web per fer-vos arribar la cançó que sona a l’Escola durant la setmana.

Recordeu que podeu fer-nos arribar propostes enviant un correu a escola@escolacossetania.cat. Però alerta, recordeu que busquem cançons amb aquests criteris:

  • Que no siguin ofensives envers cap col·lectiu.
  • Que siguin òptimes per entrar a l’Escola.
  • I, si pot ser, que la lletra o el seu contingut pretenguin ensenyar-nos quelcom o siguin una crida a millorar aquest món que ens envolta.

Aquesta setmana us proposem AIN’T GO NO, I GOT LIVE de la Nina Simone, un clàssic d’una gran artista negra en defensa de la vida i la llibertat. Us en deixem el video on podreu escoltar-la una i una altra vegada. Gràcies Nina!

Tot a punt!

A l’Escola ja ho tenim tot a punt per a rebre l’alumnat aquest dilluns. Esperem que sigui un gran curs i que el puguem omplir de bons records, emocions i aprenentatges que ens facin crèixer a tots i totes. Som-hi!