Girobòtica

Girobòtica és una iniciativa de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Girona (ICE UdG) que té com a objectiu promoure el treball en equip, la innovació, la creativitat i l’emprenedoria a través de trobar solucions a problemes reals i actuals a partir d’un repte.  Aquestes solucions hauran de ser creatives i personals, permetent a cada equip conduir el seu procés d’aprenentatge i desenvolupar un esperit crític i de compromís amb la societat.

El repte del curs 2020-2021 és: “Salut! Penseu i desenvolupeu una IDEA que serveixi per millorar la salut de les persones”.

Aquest repte, en el qual hi ha participat els alumnes de 4t de Primària,  es pot abordar des d’una perspectiva molt àmplia i variada, com pot ser una malaltia en concret, estri o material, grup de població (infants, avis/àvies …), hàbits per promoure la salut …

Cada equip ha de materialitzar la seva idea a través d’una maqueta o prototip i, a la vegada, exposarà i comunicarà el treball desenvolupat en un vídeo.

A continuació us compartim els vídeos de presentació de les maquetes d’enguany.