CARTA A L’ARNAU, EL SERGIO I EL MARC

 

 

Carta al Marc, el Sergio i l’Arnau:

Avui, després de la ressaca de saber-nos guanyadors dels Jocs Florals i de l’orgull que això suposa per la Comunitat Educativa vull dedicar-vos unes paraules:

Sovint, una persona que no pot parlar té moltes idees que li agradaria compartir i que li resulta impossible expressar. Quan una persona no pot parlar, rep amb freqüència judicis sobre la seva competència, el seu potencial i la seva capacitat per pensar i per aprendre.

El que heu aconseguit després d’anys de treball i esforç no és qualsevol cosa, heu demostrat que podeu opinar, pensar, imaginar, que sou capaços de lluitar contra corrent, de fer-vos sentir. Amb els vostres sistemes de comunicació heu pogut CREAR amb majúscules.

No puc estar més orgullosa de vosaltres. Sí, hem guanyat un gran premi merescut, molt merescut, però el fet de poder crear entre tots un conte, ja és un gran premi.

Que res us aturi, teniu les eines per poder “parlar” i ser escoltats!

A les famílies només dir-vos que heu d’estar molt i molt orgullosos dels vostres fills i de tot el que han aconseguit!

Cristina Legazpi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>