Els cavalls

El nostre projecte: els cavalls.

Aquest any l’ aula 3 soms la classe dels cavalls. Hem començat a fer un projecte d’ allò més engrescador.

Primer vàrem buscar informació i vàrem mirar contes sobre els cavalls. També de casa vam portar un munt de coses, cavalls petits, cavalls per enfilar-nos, puzles, contes…, i vàrem crear els nostre racó.

Com que era molt important posar el nom a l’ aula amb els peus vàrem pintar un cavall, també esparracant papers de color verd vam fer l’ herba i finalment amb unes pales de matar mosques i pintures  pintàvem les lletres . Ho hem penjat a la porta de la classe i ha quedat genial.

Aquest any a la classe de música continuem fent la capsa de les cançons i en una tenim uns cavalls i unes pastanagues que va fer l’ Iker amb la seva mama.

En Jeroni també va portar un acròstic amb la nostra paraula:

C companyia
A amor
V valentia
A amic
LL llibertat

 

I ara el més divertit, cada quinze  dies  anem a l’ hípica. Allà  podem  tocar els cavalls,  raspallar-los, donar-los menjar (pomes, pastanagues, palla…) i muntar. Aquesta activitat la porta a terme  la Mònica una noia que ha fet integració social i a més en sap un munt de cavalls.

Els divendres que no anem a l’ hípica treballem el projecte a l’ aula: com són els cavalls, com es mouen…i per finalitzar anem a fer toms amb un cavallet de l’ Eudald.

Com veieu no ens avorrim.

Clica la imatge per veure més fotos!