Comiats!!

IZAN

ANDREEA

NICO

        

SALVADOR i ENCARNACIÓ

A en Salvador, li diem…

El dia que vàrem saber que tu, Salvador, havies decidit deixar de venir voluntàriament a final de curs, igualment que l’Encarnació, els astres es deurien alinear per alguna cosa.

És curiós i bonic!!

A l’equip de fisios ens costa posar-nos d’acord en moltes qüestions, però en aquesta hem coincidit sense discrepàncies

HAS ESTAT UN PUNTAL PER AJUDAR-NOS A DESENVOLUPAR MILLOR LA NOSTRA FEINA

I ara tremolem per el gran buit que deixes tant professionalment com personalment.

Com ens ho farem…? Per resoldre el trencaclosques d’aquelles complicades adaptacions de mobiliari o suports que no són en un catàleg… Quantes coses hem inventat i han funcionat amb la teva ajuda!

S’obre una nova etapa i, sigui com sigui, tot allò que fins ara hem après al teu  costat, que ha estat molt, segur que ens servirà, i difícil serà trobar algú com tu: sempre disposat, treballador, pacient, discret, empàtic, resolutiu……i mil coses més i sempre des de la humilitat

És per tot això que heu coincidit, per ser unes  persones amb uns valors envejables de qualitat humana i manera de ser i que, egoistament, voldríem tenir-vos més temps;  però sense cap dubte que heu fet molt i us mereixeu dedicar-vos més temps a vosaltres mateixos i a la família i, per tant, no podem fer més que agrair-te de cor el teu suport i desitjar-te molta sort en la nova etapa de vida.

GAUDEIX MOLT I MIL GRÀCIES!         

L’Encarnació us diu…

Avui celebro i agraeixo tot el que m’han aportat tants anys  dedicats a l’escola;  tota una vida professional en la que de l’ensenyament n’he fet aprenentatge.

Al vostre costat, he après tantes coses…

M’he format per buscar la manera de facilitar la participació, la comunicació i l’accés a l’aprenentatge de cada un de vosaltres.  En aquests àmbit he aprés força;  a valorar lo invisible, a fer passes endavant i enrere sense desistir…   però el que sí he aprés és la lliçó de la vida!

No tinc el do de la paraula per expressar tots els meus sentiments però us asseguro que cadascú de vosaltres ha deixat una empremta en el meu cor.

Aquest és el millor regal que m’emporto. Gràcies!

MIREIA, NATÀLIA, NÚRIA, JORDI, MARIA

Per diferents motius el proper curs no estaran amb nosaltres.