CAMPANYA DE MATARÓ A TÒQUIO

BENVOLGUDES FAMÍLIES !!!

ENGUANY  L’ESCOLA PARTICIPARÀ CONJUNTAMENT AMB 27 CENTRES DE MATARÓ A LA INICIATIVA MATARÓ A TÒQUIO PROMOGUDA PEL CONSELL ESPORTIU DEL MARESME I EL PLA CATALÀ DE L’ESPORT I QUE TÉ COM A OBJECTIU ACONSEGUIR REUNIR ELS QUILÒMETRES QUE PORTIN DE MANERA SIMBÒLICA A LA LAIA L’ARQUERA FINS A LA CIUTAT OLÍMPICA DE TÒQUIO.

ÉS PER AIXÒ QUE AL LLARG DE LA SETMANA DEL 18 AL 25 DE MAIG FAREM ACTIVITATS ESPORTIVES A L’ESCOLA AMB L’OBJECTIU DE RECOLLIR KM I US ANIMEM A QUE VOSALTRES TAMBÉ APORTEU ELS VOSTRES QUILÒMETRES. PER FER-HO NOMÉS CAL QUE CALCULEU ELS KM QUE FEU ENTRE TOTA LA FAMÍLIA EN UNA SORTIDA PER LA PLATJA, LA MUNTANYA, LA CIUTAT… DURANT AQUELL CAP DE SETMANA . DESPRÉS JA ENS FAREU ARRIBAR LA SUMA DE KM DE LA SORTIDA I  SI ÉS POSSIBLE ALGUNA FOTOGRAFIA DIVERTIDA.

EL PROPER 18 DE MAIG REBREM AMB UN ACTE FESTIU L’ESCULTURA DE LA LAIA L’ARQUERA QUE ENS FARÀ ARRIBAR L’ESCOLA TORRE LLAUDER DE MATARÓ I EL DIA 25 DE MAIG NOSALTRES LA FAREM ARRIBAR A L’ESCOLA CAMÍ DEL MIG.

TOTES AQUESTES ACTIVITATS ANIRAN PRESIDIDES D’UNA ATLETA OLÍMPICA DE MATARÓ QUE PARTICIPARÀ ALS JOCS OLÍMPICS EN LA DISCIPLINA DE WATERPOLO FEMENÍ. AQUESTA ATLETA ÉS LA MARTA BACH, DEL CN MATARÓ.