CEE BALMES II

Benvolgudes famílies i nois/es,

Comencem un nou curs!!!

Aquestes setmanes hem fet un gran esforç per aconseguir que ens podem retrobar a una escola que, tot i els canvis i incerteses, continuï sent acollidora, i proporcionant les experiències de seguretat i confiança que possibilitin al nostre alumnat el seu desenvolupament personal, tal i com defineix el nostre projecte educatiu.

 Tots els professionals i Equip Directiu de la nostra escola CEE BALMES II us hi esperem amb molta il.lusió!

 

Queridas familias y chicos/as,

¡¡¡Empezamos un nuevo curso!!!

Estas semanas hemos hecho un gran esfuerzo para conseguir que podamos reencontrarnos en una escuela que, aún con los cambios e incertidumbre de estos momentos, continúe siendo acogedora y proporcionando las experiencias de seguridad y confianza, que posibiliten a nuestro alumnado su desarrollo personal, tal y como define nuestro proyecto educativo.

¡Todos los profesionales y Equipo Directivo de nuestra escuela CEE BALMES II os esperamos con mucha ilusión!

 

En el marc de la institució Balmes, creada al 1969, trobem el Centre d’Educació Especialitzada Balmes II, amb una trajectòria reconeguda per la seva singularitat en l’atenció d’alumnes amb necessitats específiques de suport educatiu i que requereixen mesures altament individualitzades, conceptes clau que es recullen al Decret 150/2017 del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

                                                       

 

CONTINUEM DES DE CASA:  US PROPOSEM UN VENTALL D’ACTIVITATS   I OPCIONS DIFERENTS                                         cliqueu a sobre per accedir-hi

 

ARRIBA “SANT JORDI CONFINAT”!!!

 

Volem proposar-vos una activitat que s’està proposant fer a tota Catalunya per celebrar Sant Jordi. En aquest temps de confinament, no volem deixar de celebrar una de les festes, si no la que més, de les més maques del món!
Com que no sabem els materials… Llegeix més»

COMUNICAT TANCAMENT CENTRES EDUCATIUS DE CATALUNYA

Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

 Seguirem prestant  atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

 El Departament d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin 

Us recomanem que si necessiteu comunicar-vos amb nosaltres ho feu a través del correu electrònic Balmes2@ibalmes.org o del telèfon  695-17-51-81

 Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

 Equip Directiu CEE Balmes II

 

Sortida al teatre

Aquesta setmana, un grup d’alumnes d’infantil i primària, ha fet una sortida al teatre Can Masellera, per veure l’obra “El monstre de colors”. Sembla que s’ho han passat d’allò més bé!  Aquí tenim unes quantes fotos per il.lustrar-ho…

Carnestoltes 2020

Aquest curs el tema del nostre  Carnestoltes ha estat “La música”. Hem celebrat una festa molt divertida, amb la participació d’alumnes i professionals, una caixa de música ben original i degustació de mousse inclosa. Com sempre, respectem les condicions i possibilitats d’alumnes i famílies a… Llegeix més»

Visita a l’Entrenament del Barça

Aquest any ha començat amb una bona sorpresa. La Fundació Fútbol Club Barcelona, a través de la FEPCCAT ens ha ofert unes invitacions per poder assistir a l’Entrenament de Portes Obertes del primer equip del FCB, el dia 5 de gener a l’Estadi Johan Cruyff a Sant Joan Despí. Alguns dels nostres alumnes més culés ho han pogut gaudir molt!
                                                                             

Arriba el Nadal

Com cada curs, a la nostra escola, hem celebrat l’arribada d’aquestes dates amb molta alegria, música i regals per a tots…

Si cliqueu als costats de les fotos, podreu veure un recull d’aquests moments…

Un altre any, hem pogut comptar amb la col.laboració d’uns ajudants de Pare Noel genials: els alumnes de l’IES Camps Blancs, que han fet moltes activitats amb nosaltres i han alegrat el dia a tots els nostres alumnes i professionals!

I, a més, la Fundació FCB  ha fet un donatiu a la FEPCCAT   pels nois i noies de la nostra Institució, així que hem pogut sortejar molts més regals…!!!

Ha estat un trimestre molt intens!!! Us desitgem que gaudiu molt aquestes festes en família!