L’escola

El CEE La Ginesta està situat al barri de Montbau, districte d’Horta-Guinardó, dins del Recinte Llars Mundet de Barcelona.

S’organitza en una estructura dividida en escolarització adaptada (12-16 anys) i Programa de formació per a la Transició a la Vida Adulta (16-20 anys).

El Centre compta amb mestres d’educació especial i especialistes (psicopedagoga, logopeda, mestre d’educació física, mestre-fuster, mestre de música…),  educadores  d’educació especial, fisioterapeuta del SEEM un cop per setmana,  assessorament  per part de la psicòloga SAPCEE(Servei Assessorament PsicològicCentre Educació Especial) .

També, i per les característiques dels nostres alumnes, hi ha una continuada col·laboració amb especialistes externs com: assessoraments del CREDV de l’ONCE,  psicopedagoga de l’EAP, els serveis del CSMIJ / CESMA / SEMS-DI, serveis socials.

 

Tasques a l’optativa de biblioteca

Quan arriben llibres nous a la biblioteca primer els mirem tots el alumnes de la l’optativa de biblioteca.
Després agafem un portàtil i cataloguem el llibre. També posem el segell de l’escola i el teixell. Per últim informem als professors i als alumnes dels llibres que… Llegeix més»

No a les armes

Hola bon dia avui parlarem de la legalització de les armes a la societat.
Ahir vam veure un vídeo que explicava coses sobre les armes
Per començar crec que legalitzar les armes en el dia a dia podria ser un perill per la gent perquè podria ser… Llegeix més»

Tenim la cuina en obres

La Ginesta fa la cuina nova i ara estem fent obres.
Hem fet una recepta de cuina freda: un pastis vegetal!!! Hem adaptat una aula per cuinar aquests dies.
Tenim moltes ganes de veure com queda la cuina nova, segur que ens quedarà xul.líssima!!!