Seguim cuinant!

Aquesta setmana, a “Cuina sense fogons”, hem cuinat un plat salat: sopa de síndria i tomàquet. Un primer plat més aviat d’estiu, perquè hem comprovat que la síndria és una fruita que s’ha de collir durant els mesos de calor.

Després de llegir col·lectivament la recepta, ens hem posat a treballar: hem tret les llavors de la síndria i l’hem tallat a trossets petits, hem rentat i tallat els tomàquets, i ho hem passat tot junt pel batedor elèctric. Fet això (sembla ràpid però és entretingut), hem passat la barreja pel colador per fer-la més fina i l’hem amanit amb vinagre de Mòdena, oli d’oliva i un pessic de sal. Després de tastar la sopa i de trobar el punt just de sal, hem “emplatat” la sopa en un got: un grapat de “crostons” i una anxova al damunt. Cadascú ha donat el toc personal a la seva ració.

Entre tots/es ho fem tot: cuinar, netejar els estris de cuina i… decidir el proper plat! Per majoria hem acordat que la setmana vinent toca un plat dolç. Quin serà?

(Recordeu que les famílies podeu trobar més imatge a la Zona de famílies)

15 - Cuina sense fogons - Sessió 2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>