Departament d'Ensenyament XTEC

Institut Miramar

Intranet de l'Institut Miramar

Avís als usuaris

Es recorda als usuaris que l'entrada al MOODLE està a la banda dreta del website. Aquesta validació d'aquí sota és per a usuaris de la intranet.

Qui hi ha?

0 usuaris registrats i 2 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Idiomes

Notícies

Jornada de Portes Obertes de Batxillerat

Enviada per xsalami el 23/Abr/2014 - 18:08
El dimarts 29 d’abril a les 17.30h. l'INS Miramar presenta l’oferta formativa dels estudis de Batxillerat en les modalitats de Ciències i Tecnologia i Humanitats i Ciències Socials. Es farà una xerrada informativa sobre els cinc itineraris (científic, tecnològic, ciències de la salut, ciències socials i humanístic) on també aprofitarem per resoldre tots els possibles dubtes.

Totes les persones interessades en la nostra oferta formativa podran visitar les classes, els laboratoris, els tallers, les aules d’informàtica i de dibuix i el gimnàs, alhora que podran xerrar amb professors de l’institut.


Visita al museu Agbar

Enviada per xsalami el 26/Mar/2014 - 12:28

El dimarts 18 de març tots els alumnes de primer van poder gaudir d’una experiència nova amb la visita al museu AGBAR de les aigües en Cornellà.  Dintre del museu es va realizar una activitat dirigida on s’investigava un succés d’aigües contaminades a la comarca. Va fer un dia magnífic i els alumnes van poder realitzar diferents activitats. Algunes de les fotos que ho mostren són:




Prova Cangur 2014

Enviada per molive26 el 21/Mar/2014 - 09:57

El passat dia 20 de Març es va realitzar la prova CANGUR  d'enguany. Els nostres alumnes voluntaris de 3r i 4t van fer front a la prova i ara estem a l'espera dels seus resultats. El més important va ser compartir el nostre temps amb una mirada diferent de les matemàtiques. Vam passar un matí molt agradable a les instal·lacions de la UPC (Campus de Castelldefels) i en sortir ens vam fer aquesta fotografia recordatori de la jornada.


Enhorabona a tots i totes per haver participat!!!


XIV Concurs de Traducció

Enviada per xsalami el 26/Feb/2014 - 11:16

El passat divendres 21 de febrer, deu alumnes de l’INS Miramar que cursen la matèria d'alemany van participar a la 14a edició del concurs de traducció organitzat per la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra. El concurs ofereix dues categories diferents, per a estudiants d’ESO i Batxillerat. Del nostre centre van participar-hi 6 alumnes d'ESO i 4 de Batxillerat, que van ser seleccionats després de superar una prova prèvia al mateix institut.

Ara només resta esperar fins al 14 d’abril!  


ESCOLA I EMPRESA

Enviada per molive26 el 18/Feb/2014 - 11:38

Per segon any consecutiu, a través del Programa "Escola i Empresa" portat a terme per la fundació FemCAT, ens ha visitat un empresari. Al darrere hi ha hagut la finalitat de que els estudiants que cursen la matèria d'Economia i Empresa de primer de batxillerat tinguessin la possibilitat de mantenir contacte amb una persona que representa el mon de l'empresa, mitjançant la seva vivència.



La xerrada va exigir una actitud activa dels estudiants, ja que es va plantejar com un diàleg entre els alumnes i el ponent, que en aquesta ocasió ha sigut en Manel Prunera.



Obra de teatre What's Up, Romeo?

Enviada per xsalami el 13/Feb/2014 - 14:41

Aquest matí, els estudiants de 1r, 2n i 3r d’ESO han assistit a la representació de l’obra de teatre What’s Up, Romeo?, una versió còmica del clàssic de William Shakespeare basada en la lluita interna dels personatges principals entre l’amor adolescent i la lleialtat a la família.

En diferents moments d’aquesta comèdia musical, els actors, tots nadius anglesos, interactuen amb els alumnes, el que sens dubte els ha proporcionat una bona experiència lingüística.


AR: FLAUTA DE BEC 2n ESO : Pendents

Enviada per molive26 el 13/Des/2013 - 10:14

AR: FLAUTA DE BEC 2n ESO

L’alumnat que no va superar la matèria d’ALTERNATIVA A LA RELIGIÓ: FLAUTA DE BEC haurà de preparar unes cançons.

 Aquestes cançons es considera que són els mínims que caldrà que demostri que ha assolit per tal de considerar que sí que té el nivell que s’havia exigit durant el curs 2012/13.

Les partitures d’aquestes peces, que es van treballar durant el curs, estaran penjades a la pàgina web de l’institut on s’hi podran trobar en pdf (caldrà descarregar-se-les, clicant els links).

· La pastoreta (notes naturals del do al re’)

· Titànic (amb si bemoll), fins al compàs 51.

· Exercici 114 (amb fa sostingut)

 L’examen es farà el dimecres, 29 de gener de 2014, a les 14:45 h, a l’aula de Música.

En cas que l’alumne/a no es presenti haurà de considerar que ha perdut l’oportunitat de recuperar la matèria i no tindrà cap altra oportunitat que la dels exàmens de Setembre.

El Cap de Departament.


MÚSICA 2n d'ESO: Pendents de cursos anteriors

Enviada per molive26 el 13/Des/2013 - 10:00

ALUMNES DE 3r o 4t AMB LA MATÈRIA DE MÚSICA PENDENT

Per a la recuperació de la Música del Primer Cicle de l’ESO, el Departament ha decidit preparar un dossier d’exercicis (clica aquest link). Aquest dossier s’haurà de descarregar, imprimir-lo (no cal fer-ho en color) i grapar-ne els fulls.

L’alumne/a haurà de fer els exercicis del dossier i lliurar-los en un termini relativament breu. El darrer dia per a aquest lliurament serà el divendres, 7 de febrer de 2014.

No s’admetran dossiers lliurats posteriorment a la data límit. Si es dóna aquest cas l’alumne/a haurà de considerar que ha perdut l’oportunitat de recuperar la matèria i no tindrà cap altra oportunitat que la dels exàmens de Setembre.

Quan hagi estat lliurat aquest dossier, el Cap del Departament podrà citar cada alumne/a per tal de fer-li un examen oral o escrit sobre alguns dels exercicis del dossier que serviran per veure’n el grau dels coneixements assolits.

padding: 0px 0px 1.6em; font-family: Tahoma,Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif; line-height: 16.7969px;" class="MsoNormal">El Cap de Departament.


CAMPANYA DE RECOLLIDA D'ALIMENTS DE CÀRITAS

Enviada per xsalami el 05/Des/2013 - 11:05

Com cada curs, Càritas Interparroquial de Viladecans i Sant Climent organitza la campanya de recollida solidària d’aliments a les escoles i instituts de Viladecans. Les famílies que vulguin participar enguany podran portar les seves donacions al centre fins al dimarts 17 de desembre; aquestes donacions haurien de ser preferentment llet, cereals, llegums secs, arròs, pasta, oli i altres aliments de llarga conservació. Com sempre, habilitarem una taula al vestíbul del centre per tal de recollir les donacions, que seran traslladades al local de Càritas el dimecres 18 de desembre.

Us preguem que féu la màxima difusió d’aquesta campanya entre els vostres coneguts, ja que al llarg del 2012 es van repartir més de 160.000 kg d’aliments a unes 2827 persones del municipi.

Els docents i els membres del PAS també estan convidats a participar en la campanya, bé portant aliments a la taula, bé fent una aportació per a la compra d’aliments que es recollirà a Consergeria.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!


SETMANA DE LA CIÈNCIA: CONFERÈNCIA “La revolución del móvil: pequeños dispositivos con gran impacto” DE LA DRA. NÚRIA OLIVER

Enviada per irenerodamon el 15/Nov/2013 - 13:30

En el marc de la Setmana de la Ciència, la Dra. Núria Oliver, Directora Científica a Telefònica I+D oferirà la conferència:

La revolución del móvil: pequeños dispositivos con gran impacto”

A l’Institut Miramar els nostres alumnes de 4rt de Tecnologia i Informàtica seguiran la conferència per Internet, és molt important formar els alumnes en casos reals i que coneguin en quina direcció avança el futur de la tecnologia.

Page 1 / 9 (1 - 10 of 86 Total) Next Page Last Page

Calendari

Mes anterior Abril 2014 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Recursos Web

Plataforma  Weeras

Moodle agora
Blocs a l'INS Miramar
Materials de Tecnologia

Enllaços

xtec
edu365
Departament
edu365
TR
  atri
saga
Manteniment Toshiba

Properes

En els propers 7 dies