Departament d'Ensenyament XTEC

Institut Miramar

Intranet de l'Institut Miramar

Avís als usuaris

Es recorda als usuaris que l'entrada al MOODLE està a la banda dreta del website. Aquesta validació d'aquí sota és per a usuaris de la intranet.

Qui hi ha?

3 convidats anònims en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

JORNADA DE PORTES OBERTES DE BATXILLERAT

Enviada per vchueca el 25/Abr/2015 - 10:30

Dimecres 6 de maig de 2015 a les 17:30h tindrà lloc la jornada de portes obertes de Batxillerat a l'Institut Miramar.


Us hi esperem!


XIII FÒRUM DE TR DE BATXILLERAT I CFGS

Enviada per vchueca el 17/Abr/2015 - 21:16

El proper dimecres 22 d'abril tindrà lloc el XIII Fòrum de TR a Viladecans. Proves Cangur 2015

Enviada per molive26 el 09/Abr/2015 - 10:41

El passat dia 19 de Març es va realitzar la prova CANGUR  d'enguany. Els nostres alumnes voluntaris de 3r, 4t i 1r de Batxillerat van fer front a la prova i ara estem a l'espera dels seus resultats. El més important va ser compartir el nostre temps amb una mirada diferent de les matemàtiques. Vam passar un matí molt agradable a les instal·lacions de la UPC (Campus de Castelldefels) i en sortir ens vam fer aquesta fotografia recordatori de la jornada.


Cangur 2015


Enhorabona a tots i totes per haver participat!!!


ESTADA ALS PARCS NATURALS

Enviada per vchueca el 03/Abr/2015 - 20:28

Catalunya és rica en espais naturals de gran valor que gaudeixen d’una especial protecció natural.
Els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat que cursen Biologia i Ciències de la Terra i del Medi Ambient han visitat i treballat durant 3 dies (25, 26 i 27 de març de 2015) en 3 d’aquests espais naturals.
El primer dia, al Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa van estudiar el vulcanisme de la comarca: les colades de lava a Sant Joan les Fonts, el volcà del Croscat i la cinglera basàltica on s’assenta el poble de Castellfollit de la Roca. Per la tarda, van caracteritzar la fageda d’en Jordà.


  


  


                                                 


L’endemà, a la Serra de l’Albera, van estudiar l’estructura i composició d’un bosc a partir d’un inventari fitosociològic i també la diversitat de la fauna de la zona fent servir diferents mètodes i aparells de captura.  


  


La sortida va acabar divendres amb un itinerari pel Parc dels Aiguamolls de l’Empordà que va permetre conèixer els ecosistemes més característics (estanys d’aigua dolça, bosc de ribera, llacunes, salobrar...) així com la identificació de moltes aus.


  


12a EDICIÓ FIRA EDUCATIVA

Enviada per vchueca el 23/Mar/2015 - 20:45

Divendres 20 de març de 2015 es va celebrar la 12a Edició de la Fira Educativa de Viladecans. Enguany hi ha participat l'alumnat de 6è de Primària de l'Escola Montserratina, l'Escola Garrofer, Col·legi Santo Tomás i els alumnes de 1r d'ESO de l'Institut.


L'activitat, emmarcada dins de la coordinació Primària-Secundària, té com a objectiu facilitar la transició entre l'educació primària i secundària obligatòria i afavorir el coneixement entre els alumnes que molt probablement seran companys el curs vinent.


 


Per a l'ocasió, es van muntar un seguit de parades amb moltes activitats per treballar conceptes matemàtics, científics i tecnològics des d'una perspectiva lúdica i educativa. La jornada va finalitzar amb una xocolatada per a tots els alumnes.


 


                                              


A més a més, i malgrat que els núvols ens van fer la guitza, es va poder veure i fotografiar l'eclipsi solar parcial gràcies a la imatge projectada pel telescopi instal·lat al pati de l'Institut.


                             XERRADA-COL·LOQUI 'ORO IMPURO' A MB EL PERIODISTA EMILIO VARELA

Enviada per vchueca el 18/Mar/2015 - 21:19

Dilluns passat els alumnes de 1r de Batxillerat van assistir a una conferència-col·loqui, de títol  'Oro impuro', a càrrec del periodista Emilio Varela sobre l'extracció de l'or i els impactes que aquesta genera. També va parlar del fracking a Catalunya i dels runams del Bages, un problema ambiental enquistat i per ara, de difícil solució.


  Obra de teatre en anglès The 39 Steps

Enviada per xsalami el 17/Mar/2015 - 17:35

Com cada any, els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO han pogut gaudir al centre d’una obra de teatre en anglès interpretada d’una forma molt dinàmica i interactiva per actors natius. Enguany, l’obra triada ha estat la famosa novel·la de John Buchan, The 39 Steps (Els 39 esglaons), en la què el protagonista, Richard Hannay, es veu accidentalment involucrat en un assassinat.


T15-1a T15-2


A mans dels actors, Lisa, Connor i Jack, l’obra esdevé una comèdia musical que barreja humor, mafiosos, assassinats, intrigues, persecucions i una sorprenent història d'amor.


T15-3bis


La valoració de l’obra tant per part dels alumnes com dels professors ha estat molt positiva ja que tothom ha pogut seguir el fil argumental sense problemes i fins i tot, amb l'ajuda d'uns rètols, parlar en anglès amb el protagonista principal.


T15-4 T15-1b


NOVA FORNADA DE CIENTÍFICS DE L'INSTITUT MIRAMAR AL PROJECTE MART XXI

Enviada per vchueca el 16/Mar/2015 - 21:20

Un any més, alumnes de 4t d'ESO han participat conjuntament amb alumnes d'altres instituts en el projecte Mart XXI.


Enguany han estat 10 alumnes (Esther Ríos, Pol Rius, Albert Cruz, Marina Soffiati, Alicia Mayolas, Arnau García, Marina Sanz, Montserrat Martí, Jon Lanuza i Miguel Moreno) els que han estat desenvolupant diferents experiments en diferents àmbits científics i tecnològics per tal de respondre la pregunta: 'És possible una colònia humana a Mart?'


  


Per tal de trobar una resposta a aquesta qüestió, han treballat durant 5 sessions d'un matí al Campus del Baix Llobregat de la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya) a Castelldefels.


                                             


JORNADA DE PORTES OBERTES A L'ESO

Enviada per vchueca el 24/Feb/2015 - 23:17

El proper dimarts 3 de març de 2015 a les 17:30h tindrà lloc a l'Institut Miramar la jornada de portes obertes de l'Educació Secundària Obligatòria.


Us hi esperem! 


Convocatòria anual de les proves per a l'obtenció del GESO

Enviada per vchueca el 28/Gen/2015 - 20:26

La resolució EDU/3445/2009 regula la convocatòria anual de les proves per a l'obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria per a l'alumnat que no l'hagi obtingut en finalitzar l'etapa esmentada. La sol·licitud de participació a les proves es durà a terme a la secretaria del centre durant els 10 primers dies lectius del mes de febrer. Les proves es realitzaran durant el mes de març.


Els continguts i els criteris d'avaluació mínims per a la superació de cadascuna de les matèries, d'acord amb el currículum establert són: continguts i criteris avaluació mínims


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Calendari

Mes anterior Abril 2015 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Recursos Web

Plataforma  Weeras

Moodle agora
Blocs a l'INS Miramar
Materials de Tecnologia

Enllaços

xtec
edu365
Departament
edu365
TR
atri
saga
Manteniment Toshiba

Properes

En els propers 7 dies