4t ESO participa en el programa MESCLA’T

L’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut participa en el programa MESCLA’T de l’Ajuntament de Sabadell, en col·laboració amb entitats dels àmbits de la solidaritat, la cooperació, l’acollida a la població nouvinguda i la lluita contra la exclusió social.… Llegeix més»

CF Grau mig – Reunió amb les famílies

Dimarts dia 25 d’octubre a les 19:30 h : Donarem a les famílies dels alumnes de 1r curs del cicle formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes informació sobre el currículum i les normes de funcionament d’aquesta etapa.

CatsKills – 2016

El passat 21 de juny vam participar al concurs CatsKills – 2016 que es va celebrar a l’Institut Esteve Terrades de Cornellà de Llobregat en la modalitat de Suport de Xarxes.… Llegeix més»

Fira de projectes CF 2016

Avui dijous dia 9 de juny es celebrarà a l’Institut Sabadell la Fira de Projectes 2016 en què alumnes de 2n curs de les titulacions de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa i de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma van mostrar alguns dels seus projectes de final de cicle.… Llegeix més»

Code-Jam 2016

El passat dimecres dia 18 més de 60 alumnes de 1r dels cicles formatius d’Administració de Sistemes i de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma van participar a la Code-Jam 2016.… Llegeix més»

Lección de sintaxis

El pasado jueves día 21 recibimos la visita de Ángel L. Gallego, profesor de lingüística en la Universidad Autónoma de Barcelona (U.A.B.).… Llegeix més»

Projecte web amb l’Escola Illa

Us convidem a la presentació del projecte de desenvolupament web dels alumnes de 2n del CFGS de DAM del nostre centre i els dissenyadors gràfics de l’Escola Illa. El pròxim dimarts 19 d’abril a les 16:00 a la D3-D4. … Llegeix més»