Calendari de preinscripció i matrícula al curs 2018-19 seguint aquest enllaç
Cicles formatius:
 • Grau mitjà  (SMX) – Acte públic de reassignació de vacants per a alumnes no admesos a la seva 1a opció que figurin a la nostra llista d’espera: Dia 13 de juliol a les 10:00 h al centre. Més informació aquí.
  • Un cop finalitzat la reassignació de vacants us informem que tenim disponibles les següents vacants a GM-SMX:
   • 1er SMX (matí): 0 vacants
   • 1er SMX (tarda): 0 vacants
   • 2on SMX (tarda): 12 vacants
 • Grau superior (ASIX, DAM i DAM videojocs): Acte públic de reassignació de vacants per a alumnes no admesos a la seva 1a opció que figurin a la nostra llista d’espera: Dia 24 de juliol a les 10:00 h al centre. Més informació aquí.

Un cop acabat el període ordinari de matrícula de cada nivell publicarem a la nostra web el nombre de vacants sobrevingudes.

EL CENTRE ROMANDRÀ TANCAT DES DEL 25 DE JULIOL AL 2 DE SETEMBRE, AMBDÓS INCLOSOS.
A partir del dia 25 de juliol, per qualsevol consulta sobre matriculació de CF, escriviu un correu a cap.estudis.cicles@ies-sabadell.cat

 

Acte de Graduació dels Cicles Formatius d’ASIX, DAM i SMX

El divendres 21 de juny, al Centre Cívic de Can Rull, vam celebrar l’acte de graduació de l’alumnat dels cicles formatius d’informàtica d’ Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (ASIX), Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma (DAM) i de Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX).
L’entrega dels diplomes va ser a càrrec… Llegeix més»

Representació final de teatre emocional.

Aquí podeu visualitzar el tràiler que han realitzat, els alumnes de primer, segon i tercer del I’Institut Sabadell, per a promocionar l’obra de teatre de final de curs de l’activitat extraescolar de Teatre emocional, organitzada per l’AMPA.… Llegeix més»

Codejam 2018

El passat dimecres, 23 de Maig, l’Institut Sabadell va celebrar la VII CodeJam, un concurs lúdic de programació dirigit als alumnes de cicles formatius d’Informàtica.… Llegeix més»

Sant Jordi 2018

El passat dia 23 d’abril vam celebrar la festa de Sant Jordi. La vam dedicar al 70 aniversari de la Declaració universal dels drets humans (1948-2018). … Llegeix més»

Al taller Eines de mediació

Els alumnes Sebastian Morfe i Clara Checa, ambdós de 2n curs de la ESO del nostre centre, han participat en el taller “Eines de Mediació”, organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, … Llegeix més»

RASKA a tope

L’alumnat d’Educació física de 3r ESO ha produït un vídeo-clip musical d’una cançó del grup musical RASKA. … Llegeix més»

11 d’abril, donació de sang

Moltes gràcies als més de 50 herois i heroïnes que el passat dimecres van venir a donar sang al nostre institut. La difusió que van dur a terme els nostres alumnes de 3r va funcionar!… Llegeix més»