ANEM A L’AFTERWORK DE LA UB EL 12 D’ABRIL. US HI APUNTEU?

El dijous 12 d’abril anirem a presentar el projecte educatiu de l’escola a l’Afterwork de les Jornades d’Educació de Qualitat de la Universitat de Barcelona. L’objectiu d’aquest és mostrar que el canvi a les escoles és possible i ens demanen que presentem les estratègies que hem fet servir per fer-ho factible. El públic estarà constituït, sobretot, per futurs docents de la Facultat d’Educació de la UB. … Llegeix més»

PRESENTEM EL PROJECTE D’EGIPTE A LA UB

El divendres 16 de març l’Helena Altès i la Sílvia Estruch, tutores de 3r, han presentat brillantment el Projecte d’Egipte que han desenvolupat amb l’alumnat de Cicle Mitjà de l’escola, al llarg d’aquest trimestre. Ho han fet davant dels professors de pràctiques de la Universitat de Barcelona, els quals han quedat fascinats.… Llegeix més»

ENS VISITEN ALUMNES DE LA FUB

El dissabte 10 de març, de 10 a 12 hores, visitaran l’escola un grup d’alumnes de la FUB (Fundació Universitària del Bages) amb la seva professora (Montserrat Pedreira) que estudien educació infantil i volen conèixer de primera mà el nostre projecte educatiu.… Llegeix més»

GRAN RECAPTACIÓ SOLIDÀRIA

La Marxa Solidària del 4 de març de 2018 “Junts per les malalties rares” ha estat tot un èxit de participació i de recaptació de fons. Hem assolit l’èxit de solidaritat que mai ens haguéssim imaginat i és que 405 persones han fet aportacions per a la causa amb una recaptació de 1.057 Euros que aniran integrament al Centre d’Investigació de la Vall d’Hebron.… Llegeix més»

MARXA SOLIDÀRIA “JUNTS PER LES MALALTIES RARES”

El diumenge 4 de març de 2018 ha tingut lloc una Marxa Solidària sota el lema “Junts per les malalties rares” com a cloenda de tot un treball pedagògic amb els alumnes de l’escola Pepa Colomer i dinamitzada per diferents membres de la comunitat educativa. Aquesta iniciativa ha tingut com a finalitat recollir el màxim de diners possibles per donar-los a la investigació per aquesta causa.… Llegeix més»

PORTES OBERTES PREINSCRIPCIÓ 2018-2019

Us convidem a visitar-nos el DIMECRES 28 DE FEBRER A LES 9:30 HORES i el DIJOUS 01 DE MARÇ A LES 15:00 HORES. Podreu conèixer el nostre projecte i visitar les nostres instal·lacions, per tal de mostrar-vos com s’implementa el projecte educatiu en el nostre centre i a les nostres aules.… Llegeix més»

CONEIXENT L’UNIVERS A TRAVÉS DEL COS

El divendres 26 de gener hem estat aprofundint en l’univers, tot aplicant els coneixements a situacions teatralitzades i utilitzant per això el nostre cos, el nostre moviment… Totes aquestes propostes han estat dissenyades i portades a la pràctica per dues alumnes de Pedagogia de la dansa de l’Institut del Teatre.… Llegeix més»