SCIENCE IN ENGLISH

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, som una escola que fomentem la Llengua Anglesa des de ben petits i formem part del Grup d’Experimentació per al Plurilingüisme del Departament d’Ensenyament.

Avui us deixem un video que ha enregistrat la Fundació de Viladecans, dins de la Xarxa d’Innovació Educativa de la ciutat, que ens mostra les activitats de Medi en Llengua Anglesa al nivell de 3r de Primària.

Esperem que us agradi!!!

Nota Informativa

Benvolgudes famílies,

Us informem que el dijous 21 de desembre és un dia inhàbil a efectes escolars, d’acord amb la normativa vigent relativa a la jornada electoral. Per tant, tots els centres educatius romandran tancats a efectes lectius i de qualsevol activitat extraescolar ordinària.

Us recordem que el divendres 22 de desembre, últim dia lectiu del trimestre d’acord amb el calendari establert i aprovat en el Consell Escolar, es realitzarà Jornada Intensiva (de 9 a 13 hores). El servei de Menjador romandrà obert fins les 15hores.

Cordialment,

Direcció

Recollida de roba usada i calçat

Benvolgudes families,

GLORR Fundació continua amb els projectes de col·laboració a traves dels centres educatius.

El seu objectiu, és que la situació econòmica que pateixen les famílies no repercuteixi negativament en el desenvolupament educatiu integral dels nostres menors.

Us convidem a formar part del projecte, aportant tot tipus de productes tèxtils (roba, calçat, mantes, etc…) que tingueu a casa i ja no feu servir, portant-los al centre educatiu a les bosses que trobareu al mateix.

Podeu portar les bosses fins el proper dimarts 12 de desembre. Us preguem que tingueu en compte aquesta data de recollida.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!

Caminada Solidària 17.12.2017

Benvolgudes famílies,

Aquest any participem en la Caminada Solidària que organitza l’escola i l’AMPA de l’Àngela Roca de Viladecans.

Les aportacions de les inscripcions (la venda de les samarretes) aniran destinades a la MARATÓ de TV3 que aquest any està destinat a la investigació de les malalties infeccioses.

Tenim una gran oportunitat per demostrar que som LA MAR DE SOLIDARIS, tal i com treballem aquest any amb el nostre Eix Transversal.

Us esperem a tots i totes el proper 17 de desembre!!!

ESCOLA I AMPA MONTSERRATINA

Biblioteca Oberta al Barri

Benvolgudes famílies,
Us comuniquem que el proper dilluns, 2 d’octubre, comença el servei de:
“BIBLIOTECA OBERTA AL BARRI”
El seu horari serà de dilluns a dijous de 16:30 a 18:30 hores.
Us recordem que l’alumnat d’Educació Infantil i Cicle Inicial ha d’anar acompanyat d’un adult responsable. A partir de 3r ja poden venir sols… Llegeix més»