Comencem el segon trimestre…

  

Colònies a Altafulla – 1r, 2n i 3r

Els dies 17 i 18 de maig de 2017 , els nens i les nenes de primer, segon i tercer vam anar de colònies a la casa Finca Tamarit d’Altafulla. Ens ho vam passar molt bé. Per als de primer vam ser les seves primeres colònies escolars.

Imagen1 (Medium)

Aquí podeu gaudir de de com van passar la primera nit de colònies la quitxalla i també de tot un recull de fotografies dels dos dies. Esperem que us agradin!!

Mossos d’Esquadra i Internet Segura. Xerrada per a famílies de Cicle Superior.

Aquesta tarda les famílies de cicle superior han assistit a una xerrada a càrrec dels Mossos d’Esquadra, relacionada amb el tema d’Internet Segura. De fet, és la continuïtat de la xerrada duta a terme amb els respectius fills i filles al mes de març. A través de diferents exemples, algun video i la presentació que duien preparada, han posat de manifest els perills que hi ha a internet, especialment en les xarxes socials o en jocs online. El seu consell: acompanyar als infants i adolescents en aquesta descoberta del món virtual en el qual estan immersos, des de la confiança mútua i sense oblidar els drets i deures de cadascú. Gràcies a tothom qui ha pogut participar i a les dues Mossos que ens han acompanyat.

 

IMG_20170531_151010 (Small)

IMG_20170531_151220 (Small)

ELS D’INFANTIL ANEM D’AVENTURA A BARBASTRE

ELS SANT JORDIS, LES CABRETES I ELS SOLDADETS DE PLOM HEM ANAT D’AVENTURA A BARBASTRE!!

HEM VISITAT UNA GRANJA AMB MOLTS ANIMALS: ESTRUÇ, EMÚ, GALLINA, GALL, OCA, PAÓ, PORC VIETNAMITA, PORC SENGLAR, FÚRA, LLAMA, CABRA, BOU, CAVALL, RUC

A MÉS HEM SALTAT AL LLIT ELÀSTIC, HEM BAIXAT AMB LA TIROLINA, HEM FET EQUILIBRIS, HEM ESCALAT I JUGAT A LES CABANES, HEM PASSAT PER UN LABERINT, HEM VISITAT UN BOSC PLE D’ESCULTURES I HEM CREUAT UN PONT PENJANT!!

HA ESTAT UN DIA MOLT EMOCIONANT!!

I ENS HO HEM PASSAT GENIAL 🙂

 

BARBASTRE PK