CARNAVAL!

El carnaval d’aquest curs ha girat entorn de l’hort. Hem gaudit d’uns dies molt divertits. Hem celebrat el Dijous gras, hem sentit el pregó del Rei Carnestoltes  i a la rueta vam veure albergínies, tomaques, marietes, regadores, espantaocells… Hem passat una bona estona tots plegats. Us deixem un vídeo amb alguns dels moments carnavalencs de l’escola. Esperem que us agradi.

L’HORT ARRENCA!

Ja hem començat a treballar dur a ‘hort de l’escola. Al seu voltant hi ha moltes activitats relacionades que van més enllà de plantar i recollir. Aprenem a observar, experimentar, investigar… us deixem un petit recull del que hem fet aquest primer trimestre.

Al blocs dels diferents cicles hi trobareu més informació.

Esperem que us agradi!

Premis IMET d’Eduació “JOSEP VIVES CIURANA”

Aquest curs vam decidir presentar el nostre projecte de l’Hort Escolar als premis IMET d’Educació “Josep Vives Ciurana”  i ahir en l’acte oficial de lliurament que va tenir lloc al Saló d’actes de l’IMET se’ns ha atorgat un accèssit que reconeix la nostra feina. És un premi a un projecte en conjunt d’una comunitat educativa que s’implica i treballa per aconseguir cada dia una escola millor.

Us deixem un enllaç on podreu trobar més informació.

Premis IMET d’educació

Comença “Jocs en família”

 

 

 

El passat dijous va tenir lloc la primera sessió de l’activitat ‘Jocs en Família’. En aquesta ocasió van participar-hi més de 15 famílies amb infants d’edats entre els 3 i els 10 anys.

La sessió va estar dinamitzada pels professors de la URV Lluís Piñol i Jan Gonzalo, promotors del projecte, juntament amb estudiants voluntaris de la mateixa Universitat.

Aquesta activitat forma part del ‘Projecte Pont del Consell Social de la URV sobre jocs i aprenentatge “aula de jocs”’, en el que hi participen les escoles del Serrallo i de Pràctiques de la ciutat de Tarragona. Llegir més»

Primers partits de futbol!

 

 

Amb el novembre han arribat els primers partits de futbol, els nens i nenes de l’equip ja en tenien ganes!!

Tocava matinar i a les 9h els més grans van jugar contra el Marcel·lí Domingo. Va ser un partit molt emocionant on, tot i que els nois i noies de Sant Pere i Sant Pau anaven per davant, els del barri mariner van fer una fantàstica remuntada i van quedar igualats en un 6 a 6! Llegir més»

LA BIBLIOTECA ARRENCA AMB FORÇA!

Aquest mes d’octubre s’han iniciat la majoria de les activitats de la biblioteca de l’escola: préstec al cicle inicial (recordeu que l’horari és dilluns de 16 a 17h), Atrapallibres, formació d’usuaris, maletes viatgeres a educació infantil, préstec a cicle mitjà i superior a l’hora del pati… i una de les més esperades .. Padrins de Lectura.

Us deixem una imatge però… aviat en trobareu més al bloc de la biblioteca.

La Reinamar a Santa Tecla!

Com cada any el curs engega amb tota l’empenta de la nostra Festa Major i de nou des de l’AMPA hi hem volgut participar. Però en aquesta ocasió ho hem fet en un acte nou, Fes-te la Festa, organitzat des de l’Ajuntament amb un enfoc més participatiu i que s’ajusta més a un grup nombrós i ple de canalla com el nostre. En aquesta cercavila hi podien participar esplais, escoles i entitats amb elements diversos, amb tants músics com s’engresquessin i també gent que tingués algun capgròs a casa i ganes de treure’l a ballar.

Des del capdavant i obrint camí vam fer ballar la Reinamar al so dels nostres timbalers, gralles i tarotes, des del Balcó del Mediterrani fins a la Font del Centenari on vam poder gaudir d’una estona plena de ballaruca, xanques i alguns caramels de la mà del Grup Sidral, amb els que ens coneixem de cada sopar de l’AMPA. Allà la Reinamar va compartir plaça amb dracs, robots, vaques i fins i tot extraterrestres!!!

Us en deixem alguns moments!

 

BENVINGUTS ALS CURS 2017-18!

El dia 12 vam iniciar un nou curs escolar amb moltes ganes i il·lusió. Com cada any les primeres activitats de l’escola giren al voltant de la festa grossa de la nostra ciutat. Aquesta setmana hem rebut la visita dels castellers del Serrallo que ens han fet cinc cèntims de com funciona la seva colla i del valor de fer pinya per enlairar un bon castell. Bon curs i bona festa major!