SECOND DAY ENGLISH CAMP IN ALTAFULLA

Els nois i noies de CS ja estan al pas de l’equador de les colònies d’immersió en llengua anglesa.

Avui dia 10 d’octubre ens arriben notícies que tots estan molt bé, el temps és molt agradable i comparteixen l’espai amb un altre escola. Fan un munt d’activitats i aprofiten molt bé el temps!

Avui han participat d’una activitat de modelatge. Podeu accedir a la Galeria Fotogràfica del 2n dia clicant sobre una de les fotografies:

 

FIRST DAY ENGLISH CAMP IN ALTAFULLA

Avui 9 d’octubre, els alumnes de Cicle Superior han iniciat una estada de tres dies de colònies a Altafulla.

Les activitats es troben emmarcades dins d’un programa d’immersió lingüística en llengua anglesa i l’estada, que tindrà una durada de tres dies, està subvencionada pel Departament d’Ensenyament.

El viatge ha anat molt bé i tots els nois i noies ja es troben plenament instal·lats a l’alberg d’Altafulla.

A la tarda han fet una sortida fins els castell de Tamarit i allà han fet un dibuix al natural i ,per grups, una escultura a la sorra.

Mireu quines fotografies ens arriben de la seva estada!

Us seguirem informant i mostrant més imatges d’aquesta estada que segur que serà, per tots, inoblidable!

Clicant sobre una de les imatges podreu accedir a la galeria fotogràfica del primer dia.

VISITEM LES FONTS APADRINADES

Tots els alumnes de l’Escola dins del marc de les Jornades Europees del Patrimoni 2017, el Projecte Fonts i la Setmana Saludable, hem caminat per visitar Font Guillera, la Font del Marçal i la Font de les Coves.

Els més petits de l’escola han fet l’excusió fins a la Font de les Coves i els alumnes de CM i CS hem caminat fins a la Font del Marçal i Font Guillera on hem aprofitat per recollir mostres de la natura, bàsicament d’arbres ja que, durant el projecte Erasmus, estudiarem els arbres del nostre entorn.

Hem caminat molt però ens ho hem passat molt bé. Feia dies que no visitàvem les fonts que fa un temps que tenim apadrinades i que hi hem anat fent actuacions que formen part del Projecte Fonts.

(Alumnes de 6è)

(Clicant sobre una de les imatges podreu accedir a la galeria fotogràfica)

ACTIVITATS INTERGENERACIONALS I JOCS TRADICIONALS

Ahir dia 4 d’octubre des de l’escola i, conjuntament amb el Centre de Dia, es va organitzar una activitat amb l’objectiu de fer més propera i enriquidora la relació entre diferents generacions, aprendre els uns dels altres i, al mateix temps, crear un espai de joc i intercanvi.

La gent gran del Centre de Dia i els avis i àvies de l’escola van ensenyar als més petits tot tipus de jocs que ells jugaven a casa o al carrer. Van poder-los practicar conjuntament i gaudir d’un bon matí pels diferents racons del pati de l’escola.

L’activitat es va organitzar amb diferents grups entre alumnes de diferents edats i va estar molt ben valorada per totes les parts. Tots junts van poder aprendre i recuperar jocs com les bales, patacons i xapes, jocs amb aros, arrencar cebes, el pare carbasser, saltar i estirar la corda, bitlles catalanes, l’espardenyeta, l’anell, la xarranca i fer girar la baldufa.

Des de l’escola volem donar les gràcies a la direcció i a tota la gent gran del Centre de Dia que van fer possible l’organització d’aquesta activitat així com tots els avis i àvies de l’escola que es van voler sumar a aquesta iniciativa.

La intenció és que els nens i nenes de l’escola puguin explicar aquests jocs a les seves famílies i poder-los practicar i compartir a les hores de pati buscant així més alternatives a la manera de gaudir del temps lliure. Clicant sobre de cada fotografia podreu accedir a la galeria amb totes les imatges.

CONCENTRACIÓ EN DEFENSA DE LA PAU, LA CONVIVÈNCIA I EL DIÀLEG

Avui, dia 2 d’octubre de 2017 des de l’escola i l’Institut ens hem sumat a la crida de tots les membres que formen part de la “taula per la democràcia” per la defensa d’un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i els valors de companyerisme, pau i solidaritat que estem defensant des del món educatiu.
Al voltant de les 12 del migdia ens hem concentrat davant de l’Escola de Música per llegir paraules i frases escrites pels mateixos alumnes a favor de la pau, la convivència i el diàleg i hem acabat escoltant i cantant junts la cançó “Imagine” de John Lennon.

Per un món més solidari, just i respectuós amb totes les ideologies i pensaments des de l’Educació hi tenim molt a dir i molt a fer.

INICIEM LA PROGRAMACIÓ DE LA SETMANA SALUDABLE

Avui hem començat les activitats de la Setmana Saludable. Tot tipus d’activitats englobades amb el títol “OLIMPÍADES SALUDABLES”


Animem a tots els avis i àvies de l’escola a assistir a l’activitat programada per dimecres dia 4 d’octubre juntament amb la gent gran del Centre de Dia.

Alumnes d’EI a la sessió de ioga

CELEBREM EL DIA INTERNACIONAL DE L’ESPORT ESCOLAR

El divendres dia 29 de setembre vam celebrar el Dia Internacional de l’Esport Escolar i, coincidint amb la celebració dels 25 anys de les Olímpiades de Barcelona vam convertir els espais exteriors de l’escola en terrenys de joc on tots els nens i nenes, des dels més petits als més grans, van poder practicar diferents esports Olímpics i, en el cas dels alumnes d’Educació Infantil, provar i desenvolupar tot tipus d’habilitats motrius i de coordinació.

Van poder practicar els següents esports: Salt de llargada, llançament de pes, llançament de javelina, circuit d’ostacles i carreres de 50 metres.

Aquesta activitat és l’inici d’un projecte sobre la salut i l’esport. I, com que una imatge val més que mil paraules, clicant sobre una de les següents fotografies podreu accedir a l’àlbum amb totes les imatges de la jornada:

TREBALLEM ELS VALORS DEMOCRÀTICS

Avui 29 de setembre, a l’escola, hem estat parlant sobre la importància de respectar les diferents opinions, el valor de la llibertat d’expressió i la Democràcia, els drets dels ciutadans i la manera com es prenen decisions i s’elegeixen els nostres representants. D’aquesta manera hem pogut treballar amb els nens i nenes un tema molt present aquests dies a través dels mitjans de comunicació i en el seu entorn més proper.

Hem utilitzat com a suport visual un vídeo del programa d’InfoK a partir del qual els alumnes han pogut aprendre la definició d’algunes paraules que aquests dies han tingut un protagonisme especial i que són molt importants per entendre els valors democràtics i la defensa d’una societat on el respecte, la comunicació i el debat formin part del dia a dia de la nostra societat.

MANIFEST JUNTA TERRITORIAL DE LES ESCOLES D’OSONA

Des de l’Escola ens hem adherit al següent manifest redactat per la Junta Territorial de directors d’Osona:

MANIFEST DE LA JUNTA TERRITORIAL DE LES ESCOLES D’EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA D’OSONA A FAVOR DE LA DEMOCRÀCIA

En representació a les escoles públiques d’educació infantil i primària d’Osona, la junta de directors d’aquest territori volem manifestar-nos a favor dels drets que es deriven de la Democràcia. Davant els fets ocorreguts aquests dies creiem que s’estan vulnerant els drets fonamentals de tota societat democràtica com la llibertat d’expressió, el dret de reunió, el dret a la intimitat, el dret a decidir,…entre altres.

És per això que manifestem que el diàleg és i ha de ser sempre el camí cap a l’entesa i la resolució pacífica.

Des de les escoles, ens comprometem a ser exemples de diàleg, a promoure i respectar les opinions dels alumnes, dels mestres i de les famílies i afavorir, sempre, actituds de Pau i de convivència.

Junta territorial de directors d’Osona (22 de setembre de 2017)

MANIFEST REFERÈNDUM (AMPA ESCOLA LLUÇANÈS)

Manifest sobre el referèndum de l’1-O

Des de l’AMPA de l’Escola Lluçanès volem manifestar que defensem la democràcia i el dret a decidir i que volem que els nostres fills creixin en un marc de respecte i llibertat, lluny de qualsevol acció repressiva.

És per això que volem condemnar qualsevol fet que no ens deixi conviure en una societat democràtica i plural on els drets i les llibertats prevalguin per sobre de les lleis.

Volem que els nostres fills visquin en un país on hi hagi drets socials i llibertat d’expressió, de reunió i d’acció. Volem situar-nos al costat de qui creu que les lleis les fa el poble i han d’estar al servei de la societat.

Davant del que ha passat els últims dies a Catalunya, condemnem les accions que atempten contra els drets humans més bàsics i manifestem el nostre suport a la Generalitat de Catalunya, al nostre Ajuntament, a les escoles que cediran els seus espais per poder votar i a totes les organitzacions i persones que treballen per garantir aquests drets, les llibertats i la democràcia.

ESCOLA LLUÇANÈS

ESCALFANT MOTORS PER L’INICI D’UN NOU CURS ESCOLAR

Tota la comunitat educativa de l’Escola ja estem treballant de valent per programar, organitzar i planificar amb il·lusió, ganes i esforç el nou curs escolar 2017-2018 que començarà el proper dimarts dia 12 de setembre.

Recordem que la reunió d’inici de curs serà el proper dijous dia 7 de setembre a dos quarts de quatre de la tarda. Us hi esperem amb ganes de poder-nos retrobar, conèixer les noves famílies i explicar-vos les novetats més importants d’aquest nou curs.

REUNIÓ GENERAL D’INICI DE CURS: DIJOUS DIA 7 DE SETEMBRE A 2/4 DE 4 DE LA TARDA

CELEBREM UN NOU FI DE CURS: 2016-2017

Avui a l’escola hem celebrat un nou final de curs i és que…el temps ens ha passat volant!!!

Hem començat el dia jugant i refrescant-nos amb jocs d’aigua al pati i, a partir de Cicle Mitjà han anat a la piscina a gaudir d’una bona remullada.

Com ja acostuma a ser habitual, després d’esmorzar hem pogut menjar un gelat i, seguidament, tots junts hem acomiadat el alumnes de sisè que el curs vinent passaran a l’Institut.

Durant el comiat d’aquest curs 2016-2017 també s’han premiat els tres alumnes que han resolt millor els enigmes del Menú Musical: la 1a posició ha estat per la Marta Cors (encertant tots els enigmes!), la 2a posició l’ha ocupat la Cèlia Gràcia i la 3a posició ha estat per la Paula Sabartés.

Des de la comissió de biblioteca també s’ha volgut premiar a l’alumna que ha desmotrat ser millor lectora premiant l’hàbit lector fent ús habitual de la biblitoeca de l’escola i gaudint del préstec de llibres i de la seva lectura. En aquest cas la premiada ha estat la Martina Baiget de 4t (tres estrelles lectores, és a dir, trenta llibres llegits!)

Des dels més petits als més grans els hem cantat unes corrandes pensades especialment per ells, hem vist un vídeo molt bonic del seu pas per l’escola i hem intercanviat regals. Els nois i noies de sisè ens han regalat una fotografia per penjar i decorar el vestíbul de l’escola, juntament amb la resta de grups que han anat deixant petjada pel centre i una dedicatòria molt emotiva acompanayada d’una planta per cada mestra que, al llarg d’aquests anys, hem tingut la gran sort de veure’ls créixer i convertint-se amb les persones que són ara.

GRÀCIES Santi, Jordina, Júlia, Èric, Iyad, Marta, Cèlia, Sergi, Ot, Martí, Paula, Ona, Guillem i Arnau i a les seves famílies. Des d’avui tots formeu part de la història de l’escola!

Des de l’escola us volem desitjar molta sort en aquest camí que continua i que de ben segur també serà molt bonic!

Podeu accedir a la Galeria d’Imatges de la celebració de l’últim dia del curs 2016-2017 clicant AQUÍ.

PINTEM AMB L’ARTISTA JOAN TURU

Avui, els nens i nenes de 1r de Cicle Inicial han tingut l’oportunitat de col·laborar en l’elaboració d’un mural ubicat a la paret de l’escola bressol municipal La Pitota.

Per grups, els nens i nenes han pogut pintar els bonics personatges creats per l’artista Joan Turu i que simbolitzaven moments del tradicional Ball dels Romeus o de la Pitota que es balla durant la celebració del Carnaval i que dóna nom també a l’escola bressol.

Segur que tots ells han viscut una experiència inoblidable. El seu granet de sorra ha fet que el mural quedés així de bonic! Així que…moltes gràcies a tots i totes i, en especial, a l’Ajuntament i en Joan Turu per ajudar a fer possible aquesta participació.

pitota

Clicant sobre una de les imatges podreu accedir a la Galeria Fotogràfica

VÍDEOS DEL CONGRÉS DE CIÈNCIA A LA UNIVERSITAT

Des del Centre de Recursos Educatius d’Osona ens han fet arribar els vídeos que van ser registrats durant la participació dels alumnes de primària de l’escola a la Universitat de Vic: Congrés de Ciència fet per Infants.

En els vídeos podeu veure tot el que els nens i nenes de l’escola van experimentar i explicar durant el congrés. Tots aquests treballs també es van presentar posteriorment a les famílies al Casal de la Gent Gran de Prats.

Us deixem amb els vídeos d’aquests fantàstics investigadors i conferenciants que ho van fer molt i molt bé i que es mereixen una gran felicitació:

CICLE INICIAL: “LES MIDES DEL NOSTRE COS

CICLE MITJÀ: “QUIN SÒL RETÉ MÉS AIGUA? EL SÒL DEL PATI O EL SÒL DEL CAMÍ?

CICLE SUPERIOR: “WE ARE A SUSTAINABLE COMMUNITY

FESTA DE FI DE CURS “VIATGEM PER EUROPA”

Dissabte a la tarda, després de l’homenatge a en Carles Capdevila, tots el alumnes de l’escola van representar l’obra “VIATGEM PER EUROPA” que dóna per acabat un curs ple de noves experiències destacant l’inici del Projecte Erasmus+ amb altres escoles europees.

Per aquest motiu, el viatge per Europa ha passat per les principals ciutats Europees. Durant aquest viatge s’han viscut moments molt emotius i divertits. Hi han hagut representacions teatrals, danses, música i percussió corporal amb cançons tradicionals dels diferents indrets per on transcurria el viatge narrat pels mateixos alumnes de l’escola.

Des de l’escola volem agrair a totes les persones que ens van voler acompanyar en aquest emocionant viatge i felicitar a tots els alumnes per la bona actitud i per la seva gran actuació.

Vídeo amb les IMATGES més representatives d’aquest viatge per Europa:

ACCÉS A LA GALERIA FOTOGRÀFICA DE LA FESTA (totes les imatges del vídeo)

Vídeo de tota l’obra representada:

La festa va acabar amb una visita a l’escola on els alumnes de Cicle Superior van aprofitar per vendre els productes de la seva Cooperativa i les famílies van poder gaudir d’un bon sopar organitzat per l’AMPA de l’Escola.

INICIEM LA FESTA DE FI DE CURS RECORDANT EN CARLES CAPDEVILA

La Festa de Fi de Curs de dissabte dia 10 de juny es va iniciar d’una manera molt emotiva recordant la figura i les paraules d’en Carles Capdevila, perdiodista i gran defensor de totes aquelles persones dedicades al món de l’educació i el lleure.

Per aquest motiu, des de l’escola, l’hem volgut recordar com es mereix posant èmfasi al seu llegat: les paraules que ell ens va deixar expressades en tots els seus articles dedicats al món educatiu.

Representants dels diferents sectors de la Comunitat Educativa van llegir diferents fragments de la seva obra escollits especialment per l’ocasió. L’homenatge començava amb aquestes paraules d’en Carles pronunciades per la directora:

“QUAN PARLO en algunes xerrades de “viure amb humor”, no vull dir que riguem tot el dia. Ni es pot ni cal. Tenir humor vol dir tenir moral, i tenir moral vol dir tenir valors. Estar d’humor vol dir tenir una bona disposició, ser positiu. Si a sobre la ironia ens acompanya, trobarem complicitats i somriures o rialles que ens ajudin a superar mals moments.” (Viure amb humor. Carles Capdevila)

La resta d’articles llegits per la representant de famílies, del personal PAS de l’Ajuntament i pels alumnes els podeu llegir en aquests dos enllaços:

CARTA D’AGRAÏMENT ALS BONS MESTRES ARTESANS

S’EDUCA AL COSTAT, NO A SOBRE

Tot seguit podeu veure i sentir el vídeo de l’homenatge editat i publicat per l’escola:

EN NOM DE TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA DE L’ESCOLA…MOLTES GRÀCIES CARLES!

TANCAMENT DEL PROGRAMA CUEME 2017 A OSONA

El dia 8 de maig es va celebrar a Vic la I Trobada de Cooperatives del projecte CUEME 2017 (Emprenedoria a l’Escola).

Els alumnes de cinquè i sisè de l’escola hi van participar i la jornada va ser tot un èxit.

Des del Consell Comarcal ens han fet arribar diferents enllaços que resumeixen el que es va portar a terme en aquesta trobada i que tot seguit us compartim:

Recull fotogràfic:https://flic.kr/s/aHskZJ5c3W

33883501043_1c34d531a1_z   34308619230_53ef6cb18e_z   34562830471_14a232bdc7_z  34562835051_afb899bce4_z

Vídeo resum de la trobada comarcal:

Entrevista set de premsa a la Cooperativa “El Racó del Lluçanès”:

CLOENDA DEL PROJECTE D’EMPRENDORIA A L’AJUNTAMENT

El passat dimecres dia 31 de maig es va celebrar, a Cal Bach, la cloenda del Projecte d’Emprenedoria que han portat terme els alumnes de 5è i 6è i que va suposar la creació i la gestió d’una cooperativa anomenada “El Racó del Lluçanès” a partir de la qual no només van aprendre coneixements i habilitats sinó també valors tan importants com la solidaritat, el respecte i el treball en equip.

Durant l’acte es van repartir els diplomes a cadascun dels participants agraint especialment el seu esforç i dedicació i es va fer entrega de tots els guanys obtinguts a l’ONG Play and Train perquè nens amb discapacitat puguin anar de colònies.

Durant la jornada la direcció de l’escola va agrair a l’Ajuntament el seu suport, a Diputació per la iniciativa, al Consorci per tot el recolzament al llarg del curs i l’acompanyament a través de tots els tallers s’han portat a terme a l’escola impartits per l’Angelina de la cooperativa Mas les Vinyes, per en Marc Sangrà, per la Maria Faura i la Vanesa Martí. Tallers tan diversos com la banca, els préstecs, l’elaboració d’un logotip, el màrqueting, el programa excel…

Fotografia extreta de la web del Consorci del Lluçanès

 

A destacar les següents paraules formulades per la directora de l’escola:

” Com a escola el nostre deure és formar ciutadans responsables, capaços de prendre compromisos i d’actuar, capaços d’interpretar críticament la nostra societat”

” Per nosaltres la innovació comença quan ens preguntem què han d’aprendre els nostres alumnes i per què”

” Amb aquest projecte ens podem permetre que l’alumne sigui el motor del seu aprenentatge”

” A partir de l’emoció és quan els alumnes aprenen i interioritzen amb significat”.

I aquestes són les paraules de l’Èric Bardolet, alumne de 6è en representació de tots els alumnes participants al Projecte (redactades per ell mateix):

El que més ens ha agradat d’emprenedoria ha estat fer sabons perquè ens agradava molt tallar-los, desfer la base, posar-la als motlles…. També ens ha agradat conèixer una mica més a tots els nostres companys i a nosaltres mateixos. Hem pogut treballar en equip, fabricar coses i fer-nos-en responsables.

Construir els prototips i presentar-los a la resta de companys també ha estat molt bé. La sortida a Vic va ser molt interessant perquè vam poder veure els projectes i productes de les altres escoles. Vam comprovar que els nostres estaven molt ben fets.

Hem après a fer sabons, espelmes, clauers d’emoticones, fundes de tablet i mòbil, a cosir a mà i a màquina, a portar els comptes, a etiquetar, a fer publicitat i notícies… I estem satisfets d’haver après totes aquestes coses, tornaríem a repetir l’experiència. Són coses útils per la nostra vida.

El que hem trobat més divertit ha estat aprendre a cosir, va venir l’àvia d’uns companys i ens va ensenyar a cosir a màquina. On havíem d’agafar la roba, com havíem de col·locar els peus…

També ens va resultar molt divertit anar a vendre els nostres productes a la parada que vam fer el 14 de maig, la parada estava dissenyada per l’equip de màrqueting.

Hem tingut alguns problemes com per exemple amassar el fimo perquè al principi costava molt, alguna vegada se’ns ha vessat el sabó, era força complicat calcular els preus dels productes, … però en general tot ha anat bé.
Dels nostres productes penso que han estat prou bé sobretot les espelmes,  però també cal dir que eren les que costaven més de fer.
Els guanys obtinguts els donem tots a l’ONG Play and Train perquè nens amb discapacitats puguin anar de colònies.

En resum, emprenedoria és un projecte molt innovador en el que podem treballar com una cooperativa real, ha estat una experiència magnífica i esperem que nens i nenes d’altres llocs puguin gaudir-la també.

UN DIA GENIAL A L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ

Som la Paula i l’Arnau de sisè.

Quan nosaltres fèiem 5è vam fer un Projecte sobre els cetacis en captivitat. En aquest Projecte vam fer moltes activitats: van venir dos membres de l’associació SOS Delfines a fer un taller i explicar-nos com viuen els cetacis en llibertat i en captivitat, vam fer un power point que el vam presentar a la Mostra Petxa-Kutxa de Vic, cartes i escrits a diferents diaris i revistes i finalment ens vam inventar una història d’una petita orca en captivitat anomenada Orquinos, la petita orca. Per fer-ho ens vam inspirar amb tota la informació que ens havia donat SOS Delfines.
Gràcies al nostre esforç i la nostra dedicació vam poder anar al Festival Internacional de Cinema de Roda de Berà (Fic-Cat) on es va projectar el nostre curtmetratge.

Tot el que vam fer ho vam presentar als Premis Baldiri Reixac 2017 que van valorar els treballs presentats i….SORPRESA!!!! Ens van dir que havíem guanyat un dels 50 premis de la categoria d’alumnes.

Ahir diumenge dia 28 de maig, ens vam llevar d’hora i vam anar a l’Espluga de Francolí acompanyats de la nostra família i de la mestra Iolanda. El viatge va ser una mica llarg i, per distreure’ns vam aprofitar per explicar acudits i xerrar una estona.

Quan vam arribar vam veure que hi havia molta gent d’altres escoles de Catalunya que també havien guanyat el mateix premi. També hi havia gegants, grallers i molts jocs. Vam jugar a un escalextric, vam provar d’anar amb xanques però no en sabíem (costava molt), vam fer jocs d’equilibri i vam jugar a un joc semblant a l’oca gegant on hi havia serps i escales.

Mentre esperàvem l’hora d’entar a buscar el premi ens ho vam passar molt bé!

A tres quarts d’una vam començar d’entrar dins de l’edifici del Casal. Hi havia moltíssima gent i tothom buscava un lloc on seure. Vam trobar un lloc genial, al mig de la sala, i va començar l’acte d’entrega de premis.

Es van presentar diferents persones del jurat i van anar cridant cada escola i cada mestra que havien guanyat els premis. Havíem d’estar alerta ja que anaven molt ràpid perquè érem 50 escoles.

Quan ens van cridar vam pujar acompanyats també dels nostres germans. Vam passar per davant de la taula on hi havia el jurat i els vam anar saludant donant-los la mà.

Ens van donar el premi i el diploma i ens vam posar davant d’un mural per fer una fotografia de grup.

Vam baixar de l’escenari i vam tornar a seure esperant que cridessin les altres escoles. També hi havia una altra escola del Lluçanès: l’escola Llevant d’Oristà!

Quan va acabar vam anar a dinar a un parc del costat del Casal perquè teníem molta gana! I…per acabar, vam menjar un deliciós gelat. Bé, l’Arnau va preferir prendre un granisat.

Vam tornar molt cansats i alguns dormíem, altres passaven l’estona xerrant!

El que més ens va agradar va ser l’experiència d’anar a buscar el premi. Ens va agradar tot!!!!

Felicitem a totes les escoles guanyadores!

Arnau Vilaró i Paula Sabartés (en nom de tots els nois i noies de 6è)

CATALUNYA RÀDIO “UN ERASMUS ESCOLAR PER MILLORAR EL MEDI AMBIENT”

Ja fa uns dies, els responsables del programa “Blog de Mestres” de Catalunya Ràdio van venir a l’escola per parlar amb els mestres i els alumnes amb l’objectiu de difondre la notícia sobre el Projecte Erasmus+ i les actuacions que fa l’escola en relació a la millora del Medi Ambient.

Per l’escola i pels alumnes va ser tota una experiència!

Aquest n’és el resum:
” Avui parlem del projecte “We are a sustainable community”, que l’escola Lluçanès, de Prats de Lluçanès, està fent amb un Erasmus Plus en què també participen centres educatius d’Itàlia, Portugal, Bulgària i Romania. Xerrarem amb la directora de l’escola, Natàlia Franch, i entrarem a diferents classes perquè tant els alumnes com els mestres ens ensenyin quina feina fan”

Avui s’ha emès la notícia per CATALUNYA RÀDIO. La podeu recuperar tot seguit:

Enllaç de la publicació a la web del programa:

http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/blog-de-mestres/blog-de-mestres-un-erasmus-escolar-per-millorar-el-medi-ambient/audio/961809/

Moltes gràcies per valorar la tasca que es fa des de l’escola i per fer-ne difusió!