JORNADA DE TREBALL DEL PROJECTE ERASMUS+ AMB ELS MESTRES EUROPEUS I LA UVIC

A la nostra escola és el segon any que ens trobem immersos en un PROJECTE ERASMUS+ del qual l’escola n’és la coordinadora  i que es treballa de manera totalment interdisciplinar juntament amb quatre escoles més de diferents països europeus: Itàlia, Portugal, Bulgària i Romania . Els objectius principals d’aquest projecte són aprofundir en el coneixement de la llengua anglesa i reflexionar, innovar i renovar la manera de fer Ciències.

La setmana passada (del 27 de novembre a l’1 de desembre) vam rebre la visita de set mestres representants de les escoles amb qui compartim aquest projecte per tal d’aprofundir i posar en comú els diferents objectius i continguts a treballar i viure amb ells tot un seguit d’experiències molt profitoses tant pels mateixos mestres com també pels alumnes de l’escola. Algunes d’aquestes activitats han comptat amb la implicació de les famílies i diferents associacions i entitats que han fet s’hagin assolit uns resultats excel·lents i que la valoració de la seva estada hagi estat molt positiva en tots els sentits.

Junts hem conegut la vida en una colònia tèxtil, hem aprofundit en l’aprofitament de l’aigua i la importància de fer-ne un bon ús, hem vist els diferents usos de la fusta, hem compartit experiments científics amb estudiants i professorat de la Universitat de Vic, hem conegut més a fons com treballem des de l’escola a través d’unes ponències en anglès realitzades pels mateixos alumnes, hem conegut les diferents escoles i les tradicions de diferents països arrel de les presentacions del professorat i, finalment, hem comprovat l’esperit acollidor de la nostra població amb una jornada de cloenda festiva i amb una gran presència de la cultura i tradicions del nostre entorn i que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament, els castellers de Berga, l’agrupació sardanista i la coral Sant Jordi de Prats de Lluçanès a qui volem agrair especialment la seva implicació.

Aquesta estada “trainning week” ha estat especialment important per la implicació de tota la comunitat educativa i el poble i pel fet d’haver comptat també amb la col·laboració de la Universitat de Vic-UCC amb qui vam realitzar una sessió formativa de 3 hores en anglès impartida per Arnau Amat, professor de la UVic

De la “trainning week” amb el professorat europeu destaquem i coautor del llibre “ Investiguem la matèria” del programa “Petits talents científics”. Aquesta formació ens va permetre reflexionar sobre la importància de crear models i representacions de les idees científiques fent ús d’una metodologia  experimental i d’un coneixement pràctic per tal que els alumnes de primària entenguin què passa al seu voltant.

Durant dos dies, dimecres i dijous 29 i 30 de novembre, 36 alumnes universitaris van  compartir els seus dissenys experimentals en anglès amb alumnes de cicle mitjà i cicle superior de l’escola.  A partir de preguntes tals com : “ How would you keep the chick warm ? Why some objects float and other objects sink? Why the ball stops? Why the guitar does not make any sound when you make pressure to the strings?” entre d’altres, van fer qüestionar , pensar i observar a l’alumnat de primària sobre diferents fets quotidians. Ha sigut molt interessant veure com els estudiants universitaris aplicaven diferents recursos didàctics amb destresa i com l’alumnat de primària gaudia dels experiments i canviava el què pensaven en un inici per un coneixement molt més reflexiu i científic.

Volem agrair a la UVic la seva col·laboració i felicitar-los per dur a terme iniciatives innovadores com aquesta així com també a totes les famílies, persones, associacions, entitats i grups que vam posar també el seu granet de sorra per fer que la “trainning week” fos tot un èxit.

ENLLAÇOS ALS ÀLBUMS DE FOTOGRAFIES DE LA “TRAINNING WEEK”:

Festa de Cloenda de la Setmana Erasmus+

Grups científics amb estudiants de la UVic

Formació de mestres a la Universitat

Experimentació a Ed.Infantil i Cicle Inicial amb els mestres europeus.

 

SORTIDA PER CONÈIXER LA VIDA DE LES COLÒNIES I L’AIGUA

Avui els alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior juntament amb les set mestres d’Erasmus han tingut l’oportunitat de viure a la seva pròpia pell la vida de les colònies industrials tèxtils de la comarca del Berguedà i, concretament, el dia a dia a la Colònia Vidal de Puig-reig.
Els més petits ho han fet a través d’una visita teatralitzada pels diferents espais de la colònia convertint-se en treballadors de la fàbrica tèxtil i de la colònia que s’estenia al seu voltant i, els més grans, han fet un recorregut per les parts principals de la colònia acompanyats d’un guia en llengua anglesa.


Hem recorregut espais tan característics com la fàbrica (que encara conserva els telers i la maquinària), les cases dels obrers, les dutxes comunitàries, l’escola de nens i de nenes, la biblioteca, el safareig, la presa i la turbina que engegava l’engranatge per fer funcionar els telers. També hem pogut escoltar el soroll d’un dels telers de la fàbrica i hem quedat sorpresos de l’enorme soroll que hi devia haver quan funcionaven els més de dos-cents telers que anys enrere havien donat vida als habitants de la colònia.


Els alumnes també han pogut escoltar la sirena que donava per començada o acabada la jornada laboral a la fàbrica.

Un cop acabada la visita a la Colònia Vidal hem aprofitat el viatge per visitar el Centre de l’Aigua de Can Font i el Museu de la Tècnica on hem descobert el significat d’una sèquia, hem vist com eren els antics dipòsits d’aigua, hem experimentat com es construien les voltes de canó, ens hem sensibilitzat amb els diferents sons de l’aigua a través d’un joc i hem pogut investigar sobre les principals tècniques de potabilització de l’aigua.


Tot plegat ha fet que la jornada d’avui fos realment productiva i ens ha permès conèixer més a fons aquells conceptes treballats a l’aula i que formen part del projecte Erasmus+.
Clicant sobre una de les fotografies que acompanyen aquest article podreu accedir a l’àlbum complet.

DONEM UNA SEGONA VIDA ALS NOSTRES LLIBRES I CONTES

Des de l’escola hem participat a la Setmana Europea de la Reducció de Residus (EWRR17) organitzant tot tipus d’activitats encaminades al reciclatge i al fet de donar una segona vida a aquells productes que ja no fem servir i que es mereixen una segona oportunitat.
Una de les activitats programades a nivell de tota l’escola ha estat l’INTERCANVI DE LLIBRES I CONTES la qual ha comptat amb un gran nombre de participació d’alumnes i famílies.
Els alumnes de Cicle Superior, per grups, van organitzar la llibreria amb tots els llibres que els nens i nenes anaven portant de casa seva i que volien intercanviar sota unes indicacions donades per les mestres. També es van crear diferents cartells i marcs gegants de fotografia amb missatges que animaven al reciclatge i destacaven la importància de reduir els residus per fer entre tots un món molt millor.


Un cop organitzat i decorat l’espai d’intercanvi els alumnes, per grups, podien sortir de l’aula i buscar, entre les diferents opcions, el llibre que els agradés més entre els que havien portat el seus companys/es. Al final de l’intercanvi cada grup va voler deixar el seu missatge de suport al medi ambient.


Les cares de felicitat dels nens i nenes no tenen preu. N’hem fet un petit resum en format vídeo per tal que pugueu gaudir de l’experiència juntament amb els vostres fills/es.
I…recordeu, RECICLAR ÉS VIDA!

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE D’EMPRENEDORIA A L’AJUNTAMENT I SOL·LICITUD DEL CIF

Avui els alumnes de 5è hem anat a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès on ens ha rebut l’alcalde, juntament amb la regidora de promoció econòmica i les responsables del Consorci del Lluçanès.

L’equip directiu que hem escollit a l’escola, format per el President, la Secretària i el Tresorer, ha anat a demanar-los el permís del CIF. Ara ja tenim el Codi d’Identificació Fiscal.

Ens hem presentat fent un Power Point a la sala de Plens, juntament amb l’Alcalde i les responsables. Estàvem nerviosos i emocionats, perquè ens haviem hagut d’estudiar la presentació. Finalment, ens ha anat súper bé i ens han felicitat per la nostra iniciativa.

Ens ho hem passat pipa i aneu seguint el nostre portal, perquè properament explicarem la següent experiència. Volem donar les gràcies a l’Ajuntament i al Consorci per la rebuda!  (Alumnes de 5è)

Vídeo gravat a l’escola amb la presentació que hem fet avui a l’Ajuntament:

9è CROS ESCOLAR A PRATS DE LLUÇANÈS

Avui diumenge s’ha portat a terme el 9è Cros Escolar a Prats de Lluçanès.

Ja fa uns dies que es va iniciar la novena edició d’aquest Cros organitzat per les Ampes de les escoles i, un bon grup de nens i nenes de l’escola ha anat participant de les diferents cursos per diferents pobles de la comarca d’Osona. Avui la cursa s’ha portat a terme al nostre poble i el resultat ha estat tot un èxit arribant a assolir la xifra de 150 participants que han demostrat que, deixant de banda aconseguir un bon resultat, el millor és fer esport, esforçar-se i córrer per fer salut, compartir una bona experiència i aprendre valors.

Des de l’escola volem agrair a les Ampes, el Consorci i el Consell Esportiu el gran esforç organitzatiu i FELICITAR A TOTS ELS PARTICIPANTS!!!

Algunes de les fotografies que us compartim estan cedides per l’AMPA de l’escola. En trobareu un ample repertori clicant sobre una de les imatges.

 

 

DE L’ARBRE A LA FUSTA I ELS ARBRES DEL NOSTRE PATI

Aquesta setmana, a més a més de preparar i portar a terme activitats relacionades amb el Projecte Pati, hem tingut una visita molt especial: la Laura Villena, mare de l’Arç, la Su i l’Auró.

La Laura ha fet dos tallers a l’escola destinats a Educació Infantil i Cicle Inicial i, la setmana vinent, està previst que també ho pugui fer a altres cicles. Sap un munt de coses pels arbres i les ha transmès molt bé entre els més petits de l’escola.

Amb els alumnes d’Educació Infantil van fer una activitat titulada “De l’arbre a la fusta” a partir de diferents jocs i van permetre als més petits endinar-se en el fantàstic món dels arbres. Recordeu que, aquest curs, es treballa el tema de la fusta i l’aigua des del projecte Erasmus i cada aula porta el nom d’un arbre típic del Lluçanès.

A Cicle Inicial l’activitat anava dirigida a conèixer els arbres que tenim al nostre pati. Sovint no ens adonem de la gran riquesa que tenim al nostre entorn i falta que algú ens aturi, ens ajudi a observar i ens faci adonar de totes les coses meravellos que ens envolten i que ens ajuden a créixer i ampliar els nostres coneixements.

Des de l’escola volem donar moltes gràcies a la Laura per tota la seva implicació, motivació i saber fer a l’hora de transmetre tots els seus coneixements als alumnes de l’escola.

Us deixem amb un recull d’imatges dels dos tallers. Com sempre, accedint a cada fotografia podeu veure tota la galeria d’imatges:

 

L’ECOESTACIÓ I EL TRACTAMENT DE RESIDUS

Divendres passat els alumnes de Cicle Superior vam participar d’un taller organitzat per la Diputació i l’Ajuntament de Prats de Lluçanès dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que celebrarem a l’escola del dilluns dia 20 de novembre al divendres dia 24.

Aquesta activitat anomenada “ECOESTACIÓ” es va portar a terme a la Plaça de l’Església. Durant el taller es va explicar als nois i noies la importància de donar valor als residus, es van posar exemples de com podem reduir-los i com, a través de les nostres accions i coneixements, podem treballar conjuntament per aconseguir un món més sostenible.

L’activitat va tenir una part teòrica i una altra part més lúdica i pràctica on els alumnes van poder preparar preguntes amb l’aplicació digital “KAHOOT” i, per equips, respondre-les en format concurs.

Avui aquesta mateixa estació ha estat a l’abast de tots els ciutadans que s’hi han volgut aproper. Allà han pogut jugar a respondre algunes preguntes entre les quals hi havia les que els mateixos alumnes havien formulat dos dies abans.

Des de l’escola volem agrair a l’Ajuntament i Diputació el fet de posar a l’abast dels nostres alumnes aquest recurs tan útil i al mateix temps motivador per ajudar a prendre consciència de tots els problemes que els humans generem en el nostre propi entorn. Clicant sobre les imatges podreu accedir a la galeria fotogràfica de l’activitat.

WE ARE A SUSTAINABLE COMMUNITY – ERASMUS+ (PRIMERA SETMANA)

Aquesta setmana hem començat a portar a terme la primera part del projecte titulat “We are a sustinable Community”, un projecte que té tres anys de durada i que, aquest curs, ja passem a l’equador.

Aquest projecte l’hem relacionat amb altres projectes que ja hem consolidat com escola.

Aquesta primera setmana titulada “Our yard, a learning space” s’han portat accions acordades del Projecte Pati que han comptat amb una gran participació i implicació de les famílies i que, des de l’escola, us volem agrair.

En aquest sentit, s’han pintat jocs al pati, s’han col·locat menjadores d’ocells, s’han repintat alguns espais…

La setmana vinent es continuaran portant accions de millor del pati com a espai d’aprenentatge creant un espai d’intercanvi de llibres i pintant jardineres per l’hort.

Us compartim tot un seguit d’imatges del que ha donat de si la primera setmana d’aquest projecte interdisciplinar que engloba diferents àrees i espais d’aprenentatge. Clicant sobre cadascuna de les fotografies podreu accedir a l’àlbum fotogràfic:

PROJECTE PATI- EDUCACIÓ INFANTIL

PROJECTE PATI. CICLE MITJÀ

CELEBREM LA CASTANYADA 2017

Avui hem tornat a celebrar la Festa de la Castanyada a l’escola i ho hem fet d’una manera una mica especial.

Durant el matí els nens i nenes dels diferents cursos han estat preparant una representació, desfilada o actuació per tal de poder mostrar als seus companys/es i, al mateix temps, han creat un element decoratiu amb productes de tardor que han lluït durant el seu moment de joia.

A la tarda, a tots els cursos el ritme ha estat frenètic: maquillatge, vestuari, decoracions, últims assajos, preparació de la música…tot havia d’estar a punt per la celebració de la Castanyada. Hi ha hagut desfilades, passos de rap, narració oral de rodolins, balls amb coreografia inclosa…tots ells molt creatius. D’aquesta manera tots han pogut demostrar les seves habilitats i, al mateix temps, divertir a tots aquells que ho estàvem mirant.

Les castanyeres de sisè han sigut les responsables de presentar les diferents actuacions i animar a tots els assistents fent les delícies dels més petits i “actuant” d’allò més bé.

Mentrestants, els pares i mares de l’AMPA de l’escola, estaven torrant unes boníssimes castanyes que les castanyeres han repartit ben calentones a tots els nens i nenes de l’escola.

Des de l’escola volem agrair un cop més la implicació de totes les famílies, especialment les de sisè, que han fet que les castanyeres brillessin i fossin les principals protagonistes. També a tots els pares i mares de l’AMPA per ajudar-nos a coure les castanyes i a tots els nens i nenes de l’escola per fet que tots guadíssim de la celebració de la Castanyada. A tots…moltes gràcies i…MOLT BONA CASTANYADA!

Per veure tota la galeria de fotografies (n’anirem afegint més) podeu clicar sobre qualsevol de les fotografies que acompanyen aquest article (fotos de Núria Vila i de l’Escola). Properament penjarem algun vídeo de les actuacions.

SECOND DAY ENGLISH CAMP IN ALTAFULLA

Els nois i noies de CS ja estan al pas de l’equador de les colònies d’immersió en llengua anglesa.

Avui dia 10 d’octubre ens arriben notícies que tots estan molt bé, el temps és molt agradable i comparteixen l’espai amb un altre escola. Fan un munt d’activitats i aprofiten molt bé el temps!

Avui han participat d’una activitat de modelatge. Podeu accedir a la Galeria Fotogràfica del 2n dia clicant sobre una de les fotografies:

 

FIRST DAY ENGLISH CAMP IN ALTAFULLA

Avui 9 d’octubre, els alumnes de Cicle Superior han iniciat una estada de tres dies de colònies a Altafulla.

Les activitats es troben emmarcades dins d’un programa d’immersió lingüística en llengua anglesa i l’estada, que tindrà una durada de tres dies, està subvencionada pel Departament d’Ensenyament.

El viatge ha anat molt bé i tots els nois i noies ja es troben plenament instal·lats a l’alberg d’Altafulla.

A la tarda han fet una sortida fins els castell de Tamarit i allà han fet un dibuix al natural i ,per grups, una escultura a la sorra.

Mireu quines fotografies ens arriben de la seva estada!

Us seguirem informant i mostrant més imatges d’aquesta estada que segur que serà, per tots, inoblidable!

Clicant sobre una de les imatges podreu accedir a la galeria fotogràfica del primer dia.

VISITEM LES FONTS APADRINADES

Tots els alumnes de l’Escola dins del marc de les Jornades Europees del Patrimoni 2017, el Projecte Fonts i la Setmana Saludable, hem caminat per visitar Font Guillera, la Font del Marçal i la Font de les Coves.

Els més petits de l’escola han fet l’excusió fins a la Font de les Coves i els alumnes de CM i CS hem caminat fins a la Font del Marçal i Font Guillera on hem aprofitat per recollir mostres de la natura, bàsicament d’arbres ja que, durant el projecte Erasmus, estudiarem els arbres del nostre entorn.

Hem caminat molt però ens ho hem passat molt bé. Feia dies que no visitàvem les fonts que fa un temps que tenim apadrinades i que hi hem anat fent actuacions que formen part del Projecte Fonts.

(Alumnes de 6è)

(Clicant sobre una de les imatges podreu accedir a la galeria fotogràfica)

ACTIVITATS INTERGENERACIONALS I JOCS TRADICIONALS

Ahir dia 4 d’octubre des de l’escola i, conjuntament amb el Centre de Dia, es va organitzar una activitat amb l’objectiu de fer més propera i enriquidora la relació entre diferents generacions, aprendre els uns dels altres i, al mateix temps, crear un espai de joc i intercanvi.

La gent gran del Centre de Dia i els avis i àvies de l’escola van ensenyar als més petits tot tipus de jocs que ells jugaven a casa o al carrer. Van poder-los practicar conjuntament i gaudir d’un bon matí pels diferents racons del pati de l’escola.

L’activitat es va organitzar amb diferents grups entre alumnes de diferents edats i va estar molt ben valorada per totes les parts. Tots junts van poder aprendre i recuperar jocs com les bales, patacons i xapes, jocs amb aros, arrencar cebes, el pare carbasser, saltar i estirar la corda, bitlles catalanes, l’espardenyeta, l’anell, la xarranca i fer girar la baldufa.

Des de l’escola volem donar les gràcies a la direcció i a tota la gent gran del Centre de Dia que van fer possible l’organització d’aquesta activitat així com tots els avis i àvies de l’escola que es van voler sumar a aquesta iniciativa.

La intenció és que els nens i nenes de l’escola puguin explicar aquests jocs a les seves famílies i poder-los practicar i compartir a les hores de pati buscant així més alternatives a la manera de gaudir del temps lliure. Clicant sobre de cada fotografia podreu accedir a la galeria amb totes les imatges.

CONCENTRACIÓ EN DEFENSA DE LA PAU, LA CONVIVÈNCIA I EL DIÀLEG

Avui, dia 2 d’octubre de 2017 des de l’escola i l’Institut ens hem sumat a la crida de tots les membres que formen part de la “taula per la democràcia” per la defensa d’un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i els valors de companyerisme, pau i solidaritat que estem defensant des del món educatiu.
Al voltant de les 12 del migdia ens hem concentrat davant de l’Escola de Música per llegir paraules i frases escrites pels mateixos alumnes a favor de la pau, la convivència i el diàleg i hem acabat escoltant i cantant junts la cançó “Imagine” de John Lennon.

Per un món més solidari, just i respectuós amb totes les ideologies i pensaments des de l’Educació hi tenim molt a dir i molt a fer.

INICIEM LA PROGRAMACIÓ DE LA SETMANA SALUDABLE

Avui hem començat les activitats de la Setmana Saludable. Tot tipus d’activitats englobades amb el títol “OLIMPÍADES SALUDABLES”


Animem a tots els avis i àvies de l’escola a assistir a l’activitat programada per dimecres dia 4 d’octubre juntament amb la gent gran del Centre de Dia.

Alumnes d’EI a la sessió de ioga

CELEBREM EL DIA INTERNACIONAL DE L’ESPORT ESCOLAR

El divendres dia 29 de setembre vam celebrar el Dia Internacional de l’Esport Escolar i, coincidint amb la celebració dels 25 anys de les Olímpiades de Barcelona vam convertir els espais exteriors de l’escola en terrenys de joc on tots els nens i nenes, des dels més petits als més grans, van poder practicar diferents esports Olímpics i, en el cas dels alumnes d’Educació Infantil, provar i desenvolupar tot tipus d’habilitats motrius i de coordinació.

Van poder practicar els següents esports: Salt de llargada, llançament de pes, llançament de javelina, circuit d’ostacles i carreres de 50 metres.

Aquesta activitat és l’inici d’un projecte sobre la salut i l’esport. I, com que una imatge val més que mil paraules, clicant sobre una de les següents fotografies podreu accedir a l’àlbum amb totes les imatges de la jornada:

TREBALLEM ELS VALORS DEMOCRÀTICS

Avui 29 de setembre, a l’escola, hem estat parlant sobre la importància de respectar les diferents opinions, el valor de la llibertat d’expressió i la Democràcia, els drets dels ciutadans i la manera com es prenen decisions i s’elegeixen els nostres representants. D’aquesta manera hem pogut treballar amb els nens i nenes un tema molt present aquests dies a través dels mitjans de comunicació i en el seu entorn més proper.

Hem utilitzat com a suport visual un vídeo del programa d’InfoK a partir del qual els alumnes han pogut aprendre la definició d’algunes paraules que aquests dies han tingut un protagonisme especial i que són molt importants per entendre els valors democràtics i la defensa d’una societat on el respecte, la comunicació i el debat formin part del dia a dia de la nostra societat.

MANIFEST JUNTA TERRITORIAL DE LES ESCOLES D’OSONA

Des de l’Escola ens hem adherit al següent manifest redactat per la Junta Territorial de directors d’Osona:

MANIFEST DE LA JUNTA TERRITORIAL DE LES ESCOLES D’EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA D’OSONA A FAVOR DE LA DEMOCRÀCIA

En representació a les escoles públiques d’educació infantil i primària d’Osona, la junta de directors d’aquest territori volem manifestar-nos a favor dels drets que es deriven de la Democràcia. Davant els fets ocorreguts aquests dies creiem que s’estan vulnerant els drets fonamentals de tota societat democràtica com la llibertat d’expressió, el dret de reunió, el dret a la intimitat, el dret a decidir,…entre altres.

És per això que manifestem que el diàleg és i ha de ser sempre el camí cap a l’entesa i la resolució pacífica.

Des de les escoles, ens comprometem a ser exemples de diàleg, a promoure i respectar les opinions dels alumnes, dels mestres i de les famílies i afavorir, sempre, actituds de Pau i de convivència.

Junta territorial de directors d’Osona (22 de setembre de 2017)

MANIFEST REFERÈNDUM (AMPA ESCOLA LLUÇANÈS)

Manifest sobre el referèndum de l’1-O

Des de l’AMPA de l’Escola Lluçanès volem manifestar que defensem la democràcia i el dret a decidir i que volem que els nostres fills creixin en un marc de respecte i llibertat, lluny de qualsevol acció repressiva.

És per això que volem condemnar qualsevol fet que no ens deixi conviure en una societat democràtica i plural on els drets i les llibertats prevalguin per sobre de les lleis.

Volem que els nostres fills visquin en un país on hi hagi drets socials i llibertat d’expressió, de reunió i d’acció. Volem situar-nos al costat de qui creu que les lleis les fa el poble i han d’estar al servei de la societat.

Davant del que ha passat els últims dies a Catalunya, condemnem les accions que atempten contra els drets humans més bàsics i manifestem el nostre suport a la Generalitat de Catalunya, al nostre Ajuntament, a les escoles que cediran els seus espais per poder votar i a totes les organitzacions i persones que treballen per garantir aquests drets, les llibertats i la democràcia.

ESCOLA LLUÇANÈS

ESCALFANT MOTORS PER L’INICI D’UN NOU CURS ESCOLAR

Tota la comunitat educativa de l’Escola ja estem treballant de valent per programar, organitzar i planificar amb il·lusió, ganes i esforç el nou curs escolar 2017-2018 que començarà el proper dimarts dia 12 de setembre.

Recordem que la reunió d’inici de curs serà el proper dijous dia 7 de setembre a dos quarts de quatre de la tarda. Us hi esperem amb ganes de poder-nos retrobar, conèixer les noves famílies i explicar-vos les novetats més importants d’aquest nou curs.

REUNIÓ GENERAL D’INICI DE CURS: DIJOUS DIA 7 DE SETEMBRE A 2/4 DE 4 DE LA TARDA