Ens visita la cardiòloga Laura Guillamón

Els nens i nenes de 4t estem estudiant l’aparell circulatori i després de la motivació inicial ens van sorgir un munt d’interrogants de com és, perquè serveix, quines parts té, les malalties més freqüents,….  Parlant entre tots vam saber que a quart tenim la sort que la mare de l’Àlex és molt experta en el tema ja que és cardiòloga. Li vam proposar de venir perquè ens ajudés a resoldre dubtes i va dir que sí de seguida, li feia molta il·lusió.

Ens va fer una presentació genial.

laura-cor-presentaciocor-presentacio

Després de la part més teòrica ens va ensenyar un cor en miniatura i també va portar fonendoscopis per poder escoltar els batecs del cor.

fot5oscultacio

Vam parlar de les malalties més freqüents i ens va ensenyar un marcapassos.
marcapassos

Finalment ens va explicar que treballava a l’hospital Taulí de Sabadell i que per ser metgessa del cor va estudiar 11 anys de carrera. Li vam fer un fort aplaudiment i vam regalar-li una carpeta de l’escola de record. Va ser molt interessant tot plegat!

grup

2 comentaris

  1. Isabel Pedraza Mayer

    Quina gran idea complementar el que s’aprèn amb l’experiència real d’alguna persona coneguda que hi treballa. Felicitats equip!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>