Dimarts 25 de juliol: El gat enamorat

Salutacions Famílies!

Tot i que el dia no acompanyava gaire, hem començat el dia amb uns quants jocs. Els Belles i Bèsties han estat jugant al Director d’Orquestra i al “Bartolo”, els Caçadors han estat practicant les seves habilitats manuals amb uns avions de paper que ells mateixos han fet i decorat, els Pirates han estat jugant al Misteri del Teatre i els Llops del Casal han estat jugant al bandoler i a seguir al Rei entre d’altres…

Tot seguit, hem anat a esmorzar per poder continuar amb les activitats programades del matí, i, com sempre ens passa, ha començat a sonar la cançó del Casal! No ens ha donat temps a acabar-nos de posar tots a lloc que ha entrat tot content el gat de la rateta! Renoi, quanta energia que tenia! Ell ens ha explicat que està molt preocupat, ja que la rateta no vol saber res d’ell i ell n’estar enamoradíssim! No pot parar de pensar en ella a tota hora. I la Rateta Presumida vol ni veure’l! Té moltíssima por que se la mengi per sopar! El gat ens ha dit que n’està tant enamorat que fins i tot s’ha fet vegetarià, però ella no se’l creu… 🙁 Està tant desesperat que ens ha demanat ajuda per veure si podem fer canviar d’opinió a la rateta, és per això que els nens i nenes del Casal han volgut ajudar-lo… A veure si al llarg del dia aconseguim una bona idea per impressionar a la rateta i fer-li veure que el gat no li vol cap mal…com a mínim a nosaltres ens ha ben convençut!

Pel matí, els nostres Llops, Caçadors i Pirates han estat fent una gimcana molt especial per després aprofitar i fer-se una bona ruixada amb la manguera. Mentrestant, els Belles i Bèsties han aprofitat per fer-se un banyet a la piscina i després han continuat el matí fent una sèrie de proves de gimcana.

Per la tarda els més petits del Casal han aprofitat el darrer dia de piscina per fer-se un banyet i els més grans han continuat amb les proves que havien començat pel matí i després han començat preparant l’espectacle/sorpresa final del Casal per aquest divendres…A veure què ens fan!!!

Ens veiem demà ben preparats ja que anem al Tibidabo!!!