FESTA DE NADAL A CAN PUIG

El passat diumenge 17 de desembre vam celebrar la festa de Nadal a l’escola.

En primer lloc, els alumnes de cicle inicial, mitjà i superior van cantar unes nadales i, posteriorment, els alumnes d’educació infantil van fer una dansa molt divertida, a la qual també s’hi van poder afegir els pares i mares.

Més tard, es van poder visitar els pessebres i es van fer manualitats de Nadal. Ens ho vam passar d’allò més bé! Voleu recordar-ho? Mireu el vídeo!

FESTA DE NADAL A CAN PUIG from comissionovestecnologies on Vimeo.

LA CASTANYADA

El divendres 3 de novembre vam celebrar la castanyada. Tots els nens i nenes de l’escola van fer danses i ens ho vam passar molt bé. Després ens vam ajuntar amb alumnes de cursos diferents i vam menjar castanyes tots junts!


 

MANIFEST ESCOLA CAN PUIG

En el Projecte Educatiu de l’Escola Can Puig, ens afirmem en la defensa dels valors democràtics i apostem pel respecte al pluralisme ideològic, polític, religiós, cultural i filosòfic.
També ens comprometem a fomentar entre els nostres infants i en tota la comunitat educativa els valors de la… Llegeix més»

COMENÇA UN NOU CURS

Des de l’escola us donem la benvinguda al curs 2017-2018, amb moltes ganes de compartir l’aprenentatge, fer nous descobriments i assolir reptes plegats.
L’escola comença el dimarts dia 12.
si cliqueu AQUÍ trobareu les tutories dels diferents cursos.
Fins dimarts!!!