Ja tenim el pessebre a punt!

Durant gairebé un mes, els Mitjans i Grans de l’escola hem estat treballant en el pessebre a les hores del taller d’art. Vam començar el projecte decidint com volíem que fos el pessebre d’aquest any i vam decidir els materials: utilitzaríem taps de suro, tubs i capses de cartró i tela per fabricar els diversos elements. També va sortir la idea de fabricar un vaixell amb els taps de suro perquè els reis de l’orient arribessin per l’aigua.

Després de prendre les primeres decisions, ens vam organitzar en tres grups de treball: un grup s’encarregava de muntar el vaixell amb els taps de suro, un altre grup creava les cases i el tercer grup creava els personatges amb els tubs de cartró.

Finalment, després de treballar-hi molt, vam aconseguir muntar un pessebre amb cara i ulls pel concurs de pessebres que se celebra a Alpens.

Cliqueu a la imatge per veure totes les fotografies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>