CREA, la cooperativa d’Alpens

Durant el primer trimestre vam començar a treballar en el projecte CuEmE (Cultura Emprenedora a l’Escola). Els alumnes del departament de comunicació volem fer-vos un resum de tot allò que vam fer en les fases inicials del projecte:

NOM DE LA COOPERATIVA

La nostra cooperativa es diu CREA. 

Vam proposar CAPBAT, ROCA DE PENA i ESFO però després el nom de la cooperativa va sortir amb les inicials CRE, després vam anar a l’Ajuntament i l’alcaldessa ens va proposar la lletra A d’Alpens i nosaltres vam dir que sí, que quedava molt bé i així ho vam fer.

CÀRRECS

Primer vam saber quins càrrecs hi havia: hi ha el de presidenta, el de secretària i el de tresorer. La mestra ens va donar unes cartes per saber què faria la presidenta, què faria la secretària i que faria el tresorer. I després vam fer unes candidatures per vendre’s a l’altre gent. Finalment la Txell va sortir presidenta, la Judit de secretària i el Lucas de tresorer.

CAPITAL INICIAL

Primer vam decidir el capital inicial i va sortir primer 15€ després 14€ i després es va quedar amb 12,50€ per soci/a.

AJUNTAMENT

Vam anar a l’Ajuntament a portar els documents per donar d’alta la cooperativa: els Estatuts, el model 037 i l’acta de constitució.

ONG

Tots vam triar una entitat social diferent: la Txell va proposar Pallapupas, la  Judit va proposar Dagua ajuda a Colombia,el Lucas va proposar Salvem el Boix, la Dàlia va proposar Associació síndrome d’asperger d’Osona, el Pep va proposar WWF, el Joan va proposar Associació nousol i l’Aleix va proposar Metges sense fronteres. La ONG que va guanyar amb més vots va ser WWF.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>