El drac malalt

 

Concurs de relats: “Rosa Sant Jordi”. El nostre centre participa en el concurs de relats de Sant Jordi, organitzat per rosessantjordi.com Roses on line per Sant Jordi.
Vota pel nostre!

El drac malalt

Martina, Jordi i Martí

Hi havia una vegada un prat, que hi havia un Castell. Al costat hi havia una cascada, allà hi vivia un drac. El drac no tenia cap amic, estava trist i molt malalt.
En el castell hi vivia Sant Jordi amb la princesa. Un dia la princesa va trobar el drac, la princesa va veure que tenia un forat a l’ala i li va dir:
– Què t’ha passat a l’ala?
El drac li va explicar:- Un altre drac m’ha fet un forat, estic molt trist, perquè els altres dracs no ho tenen. Tu saps com m’ho puc curar?
La princesa va dir: – No sé com et puc ajudar, però el meu amic Sant Jordi, potser ho podria fer.
– Si, sí! Avisa’l – va dir el drac
Però Sant Jordi va veure que hi havia una casa que es cremava amb un avi a dins. Va trigar una mica a apagar el foc. La princesa va pensar: Si que triga al meu amic. Sant Jordi al final va apagar el foc i l’avi content li va dir: – com que estic tant content que m’hagis salvat, et dono aquesta medecina que ho cura tot.
Sant Jordi va marxar amb la princesa i el drac.
De seguida va arribar va curar al drac amb la medicina que li havia donat l’avi savi. Com que el drac estava tant content va repartir roses per tot el poble.

 

Vota per aquest relat en el Concurs Roses per Sant Jordi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>