REUNIÓ FAMÍLIES AURORA 2018

A final del curs passat vam fer una assemblea amb els mestres i alumnes per començar a perfilar com podia ser la reunió amb les famílies. Els alumnes es van animar a gravar uns vídeos explicant aquelles informacions que ells consideraven importants i generals sobre el funcionament de l’escola i de la ZER.

A l’inici d’aquest curs escolar es va enviar una fotografia de tot el claustre de mestres de l’escola Aurora a les famílies per presentar els nous mestres, així com se’n va fer difusió a les xarxes. També es va enviar un vídeo a les famílies per convidar-los a venir i es van acabar de perfilar vídeos grabats el curs anterior per actualitzar informacions. Els alumnes es van animar a fer un dibuix del que més els agradava fer amb les famílies i vam deixar a darrera un espai perquè els pares hi expliquessin o dibuixessin també el què els agrada fer amb els seus fills. Aquest dibuixos els vam penjar a l’entrada del centre on a l’hora de plàstica hi vam elaborar l’Arbre de les emocions on al llarg del curs tenim intenció d’anar interectuant.

La Reunió amb les famílies. Els alumnes van anar a rebre a les famílies i els hi van entregar un paper de cada color per distribuir-los en quatre grups. Cada grup va anar a un espai diferent de l’escola i va trobar una informació en format vídeo, informàtic, paper… Tenien un temps determinat per recollir-la i a partir d’aquí preparar-se una explicació per fer a les altres famílies a la posada en comú. Quan ens vam trobar tots hi va haver una presentació dels especialistes i de l’equip directiu de ZER i després cada grup de pares tingué un portaveu el qual va explicar a la resta de pares les informacions que havia buscat en la tasca de grups. A posteriori, la directora va donar informacions puntuals i important que el claustre creia convenient d’explicar i els pares van preguntar els dubtes que tenien i se’ls hi van respondre. Finalment cada tutor se’n va anar amb les famílies a la classe a explicar la part pedagògica. Les famílies van dibuixar el què més els agrada fer amb ells.

L’endemà cada tutora amb els seus alumnes van anar a buscar el dibuix/explicació que havien fet els pares i se’n va parlar a l’aula. Tots els alumnes tenien molta intriga per saber què els agradava fer als famíliars amb ells. En l’assamblea de tancament es va valorar positivament l’experiència d’haver participat novament en l’elaboració de la reunió d’inici de curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>