Els mitjans i els 30 anys de ZER

Ho hem aconseguit, hem celebrat els 30 anys de la ZER.

A les acaballes del curs, voliem fer un últim post recordant el que hem pogut fer conjuntament els alumnes de les classes dels mitjans de tota la ZER.

Des d’un bon inici vam pensar que des de cada centre podríem preparar alguna cosa pels altres, és per això que al final ens han resultat quatre activitats que cada escola ha fet molt de gust.

Els primers a engegar-ho van ser els de la Forja d’Alpens. Ens van preparar un kahoot que ens ho va fer passar molt bé. (aquí el podeu trobar: https://agora.xtec.cat/zer-altllucanes/general/el-kahoot-de-la-zer-alt-llucanes/ )

Quan va tocar el torn de l’Aurora de Sant Boi, vam haver de treballar tots una mica, ens van donar una llista de paraules prèviament i havíem de fer rodolins i compartir-ho amb tota la colla.

És del Gafarró de Sta Eulàlia de Puigoriol, ens van entretenir amb unes endevinalles i sopa de lletres molt treballades.

Finalment el grup de l’Heurom ens va fer una oca dels 30 anys en format digital. (el tauler de l’oca https://agora.xtec.cat/zer-altllucanes/general/loca-de-la-zer-continuem-celebrant-els-30-anys/ )

Tant l’alumnat com les mestres vam quedar molt contentes de fer aquest treball conjunt i compartir d’aquesta forma virtual alguns moments del curs.

Esperem que el curs que ens poguem tornar a veure presencialment, que ens agrada més poder fer a activitats a l’aire lliure amb tots plegats.

Us deixem el video que vam gravar de la trobada amb el Gafarró, perquè veieu l’ambient que es respirava..

https://drive.google.com/file/d/1lRWMfy9FoK_ioxzX_kSOVZE24wWIDQ1y/view?usp=sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>