DESEMBRE MOGUT AL GAFARRÓ

EL DESEMBRE ÉS UN MES MOLT EMOCIONANT A TOT ARREU, PERÒ ÉS QUE A SANTA EULÀLIA A MÉS, TENIM FESTA MAJOR PEL MIG, I TOT SÓN NERVIS I EMOCIONS.

TOT SEGUIT US PRESENTEM UNA SÈRIE DE FOTOGRAFIES DE LES COSES QUE ESTAN PASSANT A LA NOSTRA ESCOLA I AL POBLE… MIREU, MIREU…

VAM COMENÇAR UN DESEMBRE AMB UN CALENDARI D’ADVENT MOLT XULO, ON CADA DIA HI TROBEM UNA NOTA MOTIVADORA PER A DUR A TERME UNA ACTIVITAT.

img_6612

UN DIA, UNA DE LES NOTES ENS DEIA QUE HAVÍEM DE FER EL PESSEBRE I DECORAR L’ESCOLA, QUIN ENRENOU QUE ES VA MUNTAR!!

img_6778 img_6780 img_6781 img_6782 img_6783

AMB TOT AQUEST MOVIMENT A MÉS, ESTEM MOLT MOTIVATS AMB EL CONCERT DE NADAL, I ESTONA QUE PODEM QUE APROFITEM PER ANAR AL LOCAL.

img_6795 img_7008 img_7015 img_7018 pyeu4519

ENTRE TOT AQUEST MOVIMENT, LA FESTA MAJOR HEM VISCUT BEN CONTENTS!

*PARADETA DE L’ESCOLA VENENT LES MANUALITATS QUE VAN FER TOTS ELS NENS I NENES.

img_6879 img_6883 img_6900

I UNA NOTA DEL CALENDARI D’ADVENT BEN ESPECIAL HEM OBERT, I ÉS QUE UNA SORPRESA ENS TENIEN A L’AJUNTAMENT. UN SOBRE MOLT SOSPITÓS, DE TRES PERSONATGES MOLT ESPECIALS… ENDEVINEU QUI SÓN?

dmla5173 img_7050

I PER HAVER-NOS TRACTAT TAN BÉ A LA VISITA A L’AJUNTAMENT, EL POEMA DE NADAL ELS VAM RECITAR, JA VEUREU COM ENS EL SABEM DE BÉ!!!

 

NO DEIXEU DE SEGUIR-NOS QUE ENCARA ENS PASSARAN COSES MÉS ESPECIALS…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>