Torneig Robotseny (ciència i tecnologia) 11/06/2016

Torneig Robotseny (ciència i tecnologia)

Benvolguts pares i mares, tal com us deuen haver explicat els vostres fills, enguany hem iniciat un projecte molt engrescador des de l’àrea de Tecnologies i potenciat per l’Ajuntament de Riells i Viabrea. Es tracta del projecte Robotseny, un projecte per treballar la robòtica educativa a l’aula, on es pretén fomentar la col·laboració i treball en equip, així com l’apropament cap al món de les Tecnologies.

Vam començar el projecte el mes de febrer i culminarà amb la competició entre totes les escoles i instituts participants. Aquesta competició serà el dia 11 de juny de 2016, a la plaça de la Vila de Sant Celoni.

La competició es portarà a terme de les 10 del matí fins les 14 hores. L’institut hi participarà amb dos equips de 6-7 persones cadascun (els Tecnonautes i els Tecnomesclats). A més, es podrà gaudir d’una fira científica sobre la mobilitat al Baix Montseny.

Per tant, només falta dir-vos que esteu tots convidats a gaudir d’una jornada científica i Tecnològica. Us hi esperem!

SIN El Bruc

Robotseny_2016

Captura de 2016-06-09 22:52:38

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>