MANRESADA ’19

Moure’s per Manresa no és fàcil per a aquelles persones que viuen als pobles de la comarca o bé per aquelles altres que els pares els porten amunt i avall amb el cotxe. D’altra banda, us heu preguntat mai si coneixeu prou bé la ciutat, hi visqueu o no? Sabríeu desplaçar-vos tot utilitzant el transport públic urbà? Com totes les ciutats, Manresa té tresors amagats i ens agradaria ajudar-vos a que els descobriu i estimeu més aquesta ciutat.

És per això que cada any, i ja en van 7, l’equip de Lacenet organitza una activitat adreçada als nostres joves que els ha de permetre saber localitzar qualsevol punt de la ciutat tot combinant els mitjans clàssics amb l’ús de les darreres tecnologies (internet mobile, geolocalització, xarxes socials, codis QR, realitat augmentada …).

I com no podia ser d’una altra manera, l’Institut de Navarcles hi ha participat amb els alumnes de 2n d’ESO, i han fet una feina extraordinària. Bravo Navarcles!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>