Segona trobada de delegats de 2n d’ESO de la Selva

El passat divendres 9 de febrer, els delegats de segon vam assistir a la segona trobada de delegats de la comarca de la Selva que es va realitzar al centre cívic La Laguna de Sils.

En aquesta reunió ens vam trobar amb una vuitantena de delegats de 2n que vam poder conèixer una mica a través de diferents dinàmiques de grup i jocs d’equip. Després de les activitats de presentació vam fer una sèrie de tallers on mitjançant unes dinàmiques vam descobrir quines qualitats havia de tenir un bon delegat, com ser un bon mediador i com millorar la nostra tasca de delegats de classe. A la pausa que vam fer ens van oferir un bon esmorzar i vam acabar la jornada reflexionant sobre la importància de ser un bon delegat de classe per poder portar a terme diferents projectes de participació en el nostre centre.

Aquesta jornada ens va servir per fomentar la nostra funció com a delegats de classe així com per millorar les nostres habilitats com a representants de l’aula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>