Participem a la lliga de debats de Girona

El passat 2 de març, algunes alumnes de 4t vam assistir a la Lliga de Debat que organitza des de fa uns anys la UdG, participant en el tema: l’humor té límits?

Així doncs, després d’haver preparat durant setmanes els arguments a favor i en contra, ens vam dirigir de bon matí cap a Girona per assistir a la presentació i el sorteig dels debats que faríem posteriorment.

Ens va tocar fer el primer a favor dels límits i el segon en contra. Vam dirigir-nos, doncs, al primer debat i després d’exposar els nostres arguments i defensar-los ens van comunicar que l’havíem guanyat. Entusiasmades, vam anar a esmorzar amb un tiquet que donaven amb cada participació i vam decidir posar-nos la samarreta que havíem preparat per al següent debat, una en la qual cada una portava un humorista diferent. El segon debat era defensar que l’humor si té límits. Aquest, el vam perdre, però n’estem força orgulloses perquè la puntuació que vam treure va ser bastant alta. Tot seguit, vam anar a veure diversos debats més fins que va arribar l’hora de dinar. Després va arribar el moment de saber qui passava a les semifinals i ens vam posar molt nervioses, perquè teníem l’esperança de passar-hi, ja que les nostres puntuacions havien sigut altes. Però, desafortunadament, un canvi en el reglament, en el que es considerava altres criteris que no teníem presents, ens va deixar a les portes de la final. No obstant això, ens vam quedar fins al final on vam tenir l’oportunitat de veure com es debatien els finalistes i fins i tot vam poder parlar amb ells per intercanviar idees.

Va ser una experiència increïble i inoblidable. Recomanem de veritat que els qui pugueu participar el pròxim any, ho feu; perquè tant el procés com el dia de lliga són molt enriquidors i sobretot, divertits. De fet, potser fins i tot ens hi trobem, perquè tenim fermes intencions de tornar-hi l’any que ve.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>