Viatge a París

El passat 17 d’abril, els alumnes de 4t vam iniciar el nostre viatge de fi de curs a París. Eren les nou del vespre quan ens vam trobar tots a la porta de l’institut, preparats per a una gran aventura. Vam viatjar en autobús, i tot i que se’ns va fer una mica pesat, ens ho vam passar molt bé.

Quan vam arribar al nostre destí, ja eren les 10 del matí. Teníem una visita programada per anar a l’Arc de Triomphe i des d’allà vam obtenir una espectacular panoràmica de tota la ciutat. A continuació vam poder visitar el monument característic de la ciutat de l’amor, la Torre Eiffel. Quina meravella! Després de fer-nos les pertinents fotos, vam anar a dinar i amb la panxa ja plena vam passejar pels carrers parisencs on alguns de nosaltres vam fer les primeres compres. Vam vorejar el riu Sena fins arribar a la Gran Nòria de la Plaça de la Concòrdia i un cop cansats, al final del dia, vam arribar a l’hotel.

Al dia següent, després d’esmorzar, vam anar a visitar a la famosa catedral de Notre Dame, vam fer-hi una volta per dins i tot seguit vam anar a visitar la Santa Capella on també vam poder accedir-hi. Quan vam acabar les visites programades, vam dinar i vam poder disposar de temps lliure. A la tarda vam anar a fer un volt per París on vam poder veure els ponts i els edificis més importants. De camí cap al Museu del Louvre, vam passar per les paradetes que hi havia al voltant del Sena. Al museu vam fer una visita lliure i tots vam quedar meravellats amb la Gioconda de Leonardo da Vinci. Cap al vespre, vam sopar al restaurant i un cop arribats a l’hotel tothom va anar a la seva habitació, després d’estar una estona xerrant amb els companys.

El tercer dia del nostre viatge va ser una mica més tranquil, ja que els dos dies anteriors havíem caminat bastant i estàvem força cansats. Vam anar amb el bus fins Montmratre a visitar la basílica i després de dinar i de passar per un gran embús de cotxes al centre de París, vam anar a visitar La Defense, la part moderna de la ciutat. Al final del dia vam anar a comprar el sopar de l’últim dia que ens quedava a mig camí de tornada i vam marxar a sopar i a l’hotel de nou.

L’últim dia ens vam haver d’aixecar més aviat, ja que anàvem a Dineyland Paris. Vam agafar l’autobús i vam passar un gran dia al parc per acomiadar-nos de la ciutat de les llums.

Aquest viatge ha sigut una gran experiència per a tots nosaltres, on hem passat uns dies fantàstics plens de riures i diversió descobrint una ciutat preciosa. Malgrat que hem hagut de caminar moltíssim i vam arribar esgotats ens ha semblat un viatge molt profitós.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>