Tallers d’economia. EFEC


Des del curs 2014-2015, els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Voltrera, reben uns tallers d’educació financera bàsica oferts per l’Institut d’Estudis Financers. Aquest curs 2020-2021, els taller d’EFEC: “Educació Financera a les Escoles de Catalunya” els estem realitzant en format de videoconferència, mantenint l’esperit d’interacció i amb una resposta molt positiva per part de l’alumnat.

Certamen literari de Sant Jordi

 

Des dels departaments de Llengües i Llengües estrangeres, us animem a participar en el tradicional certamen literari de Sant Jordi. Podeu fer-ho en català, castellà, anglès i francès i en les modalitats de prosa o poesia. Els vostres professors us informaran aviat i a més trobareu més informació a les Bases del Certamen Literari. Consulteu les bases aquí.

 

 

Animeu-vos i mostreu el vostre esperit literari.

Concurs de fotografia matemàtica


Un any més, l’Institut Voltrera participa al 22è Concurs de fotografia matemàtica convocat per l’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’estudi i l’aprenentatge de les matemàtiques).
Es tracta d’una proposta ben consolidada i que al llarg dels anys ha anat aplegant una interessant col•lecció de fotografies, vistes des d’una mirada matemàtica.

Anima’t a participar-hi. Descarrega les BASES aquí.

Marató TV3

Els alumnes de l’ESO de l’institut Voltrera han fet 2321 grues de paper que es traduiran en 2321€ de col·laboració per la Marató de TV3.

FELICITATS! Hem batut el rècord del curs passat que va ser de 1600€!

Han aprofitat per guarnir les aules.

 

Concurs Pinta la Marató

Aquest any, el grup de l’optativa de Taller d’Art de 4t d’ESO, torna a participar al concurs Pinta la Marató amb l’objectiu de fomentar la solidaritat i el coneixement dels joves sobre la COVID-19, que centrarà La Marató 2020.

El concurs consisteix en presentar un cartell que tracti el concepte de la COVID-19.

A la unitat 2 del curs han treballat la metodologia de la projecció en disseny a través de la cerca d’informació sobre el tema que enguany s’havia de tractar. Es van fer esbossos i finalment es va escollir la proposta general per cada grup

Felicitats!

Campanya solidària “1 Origami 1 Euro”

L’institut Voltrera, participa activament en una campanya solidària per col·laborar en el recapte de la Marató de TV3.

Des de les tutories, els alumnes faran origamis participant en la campanya “1 origami, 1 euro“.

Aquest any, la Marató de TV3 davant l‘excepcionalitat sanitària, i davant de la necessitat d’avançar en la recerca de la Covid-19, el Patronat de la Fundació ha decidit, de forma excepcional, canviar el tema previst per a La Marató d’enguany per dedicar-la a la Covid-19 i traslladar l’edició de les malalties mentals a l’any 2021.

Taller postural

Ens visita la Paqui Chamorro, del centre mèdic Globalmedic d’Abrera per fer un taller postural amb l’alumnat de la ESO.