Instruccions Setmana 3

Avui dilluns engeguem aquesta tercera setmana d’aturada de l’activitat.

Sabem que estan sent moments durs, per alguns més que per d’altres. Us enviem una abraçada molt i molt forta confiant que puguem transitar el millor possible aquests moments difícils i per alguns molt dolorosos i confiant també, que aprendrem a cuidar-nos personalment i en comunitat.

Les activitats d’aquesta setmana són majoritàriament d’acabament de tasques o bé alguna cosa de caire més lúdic. Aquest enllaços contenen les graelles setmanals de tasques:

Per altra banda, la setmana passada us dèiem que estàvem buscant la manera de fer acompanyament personals als vostres fills. Haureu vist també que des de mitjans i finals de la setmana passada, alguns docents estan fent trucades amb videoconferència per a mantenir converses personals o amb grups amb els vostres fills i filles. És important que busquem les maneres de mantenir el contacte perquè no ens sentim sols i perquè tots puguem conversar i veure’ns les cares entre nosaltres. Confiem que ells ho hagin agraït.

Des del Departament d’Educació ens demanen si els vostres fills i filles tenen alguna dificultat per a connectar-se a internet i/o desenvolupar les tasques que aquests dies us hem proposat. Si fos així, us agrairem que ho feu saber al vostre tutor/a a través d’un correu electrònic.

Aprofitem per informar-vos que aquesta setmana rebreu els butlletins de notes de la 2a Avaluació per correu electrònic. Quan tornem al centre rebreu els butlletins originals degudament segellats i signats.

Que tingueu tots la millor setmana possible.

Una càlida abraçada!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>